Rockmachine Blizzard velkosť M

Cena: 2 300 
Doklad o kúpe: Nie

Predam bicykel RM Blizzard vo velksoti M”. 160 zdvih rám
Pruženie DVO onyx 170mm a DVO topaz
Brzdy shimano slx 4 piest
Zadné koleso novatec/ dtswiss 511
Predné koleso shimano/wtb
Riaditka raceface
Predstavec rgdbike
Sedlovka KS 190mm
Prehadzka sram GX
Kluky shimano XT
Bicykel je v perfektnom stave . Vymenene všetky ložiska, v kolesách a v ráme.
Komplet pruženie po servise,
Brzdy naplnené s novými platničkami .
Nova reťaz
Nova kazeta
Gumy majú za sebou cca mesiac jazdenia
Bicykel je bez ďalších investicii.

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 76
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 87 928

Trek Session 2023

Predam Trek Session high pivot 2023. Veľkosť je R2 čo je veľkosť L” Bicykel som si kúpil koli pretekom ale bol som na ňom len 3x Od vtedy mi stoji v garáži. Bicykel je v top stave Rám nemá žiadne škrabance. Vidlcia a tlmič mali v zime veľký 200h servis + to je preplanžetovane na agresívne jazdenie. Tento rok som na bicykli ešte nejazdil… čiže tlmič a vidlica majú 0 hodín jazdenia. Pohon je X0 čo je top model pre zjazdovy bicykel. Kolesa v zadu novatec/ dt swiss 471 a v predu mavic deemax. Sedlo a Sedlovka karbónové SDG Brzdy XT/XTR a Galfer 223 kotúče Kokpit Raceface. Mám doma ešte kopu komponentov, v pripadne záujmu vieme tam niečo pozmeniť a upraviť cenu… Za bicykel v tejto konfigurácii je cena pevná
3 500 

Marin Alpine Trail XR AXS 2024

Caute predam svoj bike keďže prechádzam na inú veľkosť. Rám a pohon sú 3 mesiace jazdené Ostatné komponenty sú úplne nové Bicykel je v sériovej výbave: https://www.marinbikes.com/fr/bikes/2024-alpine-trail-xr-axs Vidlcia Rockshox Zeb ultimate 3,1 - nejazdena Tlmič RS SDLXC 2024 - nejazdeny Sedlovka, sedlo, kolesá, nové gumy maxxis Assegai, riaditka , predtavec- nové nejazdene Brzdy sram code Bronze- nejazdene Sram GX AXS T-type sada jazdenia 3 mesiace. Keďže som jazdil O-chain bicykel ma nivy Prevodník ktorý som nepoužíval. Bicykel je v top stave, bez akejkoľvek investície. K rámu pridám všetko čo na byt- anglesetovy hlavak, nabijacku na prehazdku, bearbox a taštičky do úložného priestoru.
3 300 

Mondraker Foxy R - carbon XL

Zdravím. Predam toto nadupané enduro v karbone vo veľkosti XL. Rám má pár škrabancov, väčšinou od prevozu na stojane, žiadne vážne poškodenia. Bicykel je poskladaný ako mullet - 29/27,5. Vidlcia a tlmič po 200h servise- mám doklad (21.05.2024). Sedlovka potrebuje maly servis, brzdy sú úplne nové tak Sito aj kotúče Galfer 223mm. Preferujem osobný odber - bicykel je potrebné vidieť a vyskúšať.
2 000 
keyboard_arrow_up