CTM Toper L taška na rám, 1 l, tmavosivá

Predám túto tašku na bicykel CTM Toper L s objemom 1l. Ani raz som ju nepoužil, je úplne nová.
Pôvodná cena: 17e
Predám za: 10e + poštovné/packeta
Predávam viac vecí, v prípade záujmu sa vieme dohodnúť na mnozstevnej zľave. ;)

Objem: 1 - 1.9 l

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 11
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 2 393
23. 9. 2024
Všetko v poriadku

FOX 20Wt Gold olej do vidlíc, 946 ml

Predám tento olej. Je nový, ani som ho neotvoril. Pôvodná cena: 24e Predám za: 18e + poštovné/packeta/osobne v PB Predávam viac vecí, v prípade záujmu sa vieme dohodnúť na mnozstevnej zľave. ;)
18 
verified
Zakúpené na MTBIKER

Zulu wild water 15l dry bag (2ks)

Predám dry bag Zulu wild water 15l (mám 2ks). Sú vo veľmi dobrom stave. Sú vhodné na bikepacking vďaka svojej vodeodolnosti. Predám 1ks za 7e Prípadne 2ks za 12e +Poštovné/packeta Predávam viac vecí, v prípade záujmu sa vieme dohodnúť na mnozstevnej zľave. ;)

CTM Brik 0.5l

Predám túto podsedlovu tašku CTM Brik, objem má 0.5l. Je v dobrom stave, mal som ju na pár jazdách, už ju ale nepotrebujem, tak ju predávam. Pôvodná cena: 15e Predám za: 9e + poštovné/packeta/osobne v PB Predávam viac vecí, v prípade záujmu sa vieme dohodnúť na mnozstevnej zľave. ;)
Pozri si tento produkt v shope

CTM Toper L taška na rám, 1 l, tmavosivá

Univerzálna rámová taška za predstavec alebo pred sedlovku Vhodná na dámske bicykle so zníženou vrchnou trubkou Vodoodolná úprava z nepremokavého materiálu a so zváranými spojmi, podlepené YKK zipsy Vystužené Hypalonom, ktorý sa vyznačuje extra odolnosťou voči oderu a pretrhnutiu, má vysokú pevnosť a dlhú životnosť Spevnená konštrukcia drží tvar tašky Reflexné logá umiestnené na taške pre zvýšenú bezpečnosť za nižšej viditeľnosti Pogumované anti-slip upínacie popruhy zamedzujú nežiadanému pohybu tašky počas jazdy Objem: 1L Rozmer: 11 x 23 x 6 cm Farba: tmavosivá
Cena: 17,49 €
keyboard_arrow_up