Evoc Race Belt 0,8l neónová modrá

Cena: 40 

Predám, nový nikdy nepoužitý EVOC Race Belt. Výborná a šikovná vecička na náradie, drobné, telefón, tyčinku či pláštenku.

Farba: modrá
Druh športu: cyklistika, turistika, bežkovanie, beh, skialpinizmus, lyžovanie, trailový beh, alpinizmus, horolezectvo, lifestyle
Objem: 800 - 990 ml

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 92
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 65 804

POC Kortal (uranium black matt), L

POC KORTAL (uranium black matt), veľkosť L. Patentovaný odlamovací šilt sa pri náraze odlomí, čím sa zvýši ochrana krku a zníži sa možnosť zranenia. RECCO® pomáha záchranným službám ľahko a rýchlo vás lokalizovať, ak sa niečo pokazí. Prilba je certifikovaná pre použitie s e-bicyklami a spĺňa holandskú normu NTA8776, ktorá testuje prilby pri vyšších nárazových rýchlostiach ako pri štandardnom použití na bicykli. V súčasnosti je to jediný štandard pre prilby na e-bicykle. Nová, nepoužitá. PC 220e.
110 

POC Axion (uranium black matt) L

POC AXION (uranium black matt), veľkosť L. Patentovaný odtrhovací vrchol na zníženie poranenia krku. Nová, nepoužitá. PC 160e.
85 

Giant Reign 1

Predám krásny bajk Giant Reign 1. Komplet na SLX (prehadzovačka Deore). Vidlica je FOX 36 Kashima Talas (vieš meniť zdvih na 100mm, 140mm a 160mm), Tlmič Rockshox Monarch RT3. Na bajku je komplet menený pohon, nové píly, nová kazeta, nová reťaz. Brzdové kotúče XT s chladením, vpredu 203mm vzadu 180mm. Vpredu 20mm oska, vzadu HOPE náboj. Výplet zadného kola je z extrasilných špicov. Ráfiky DT Swiss E540. Vďaka možnosti meniť zdvih na vidle je bajk použiteľný na všestranné jazdenie, či už XC výlety alebo enduro jazdy po miestnych trailoch. Bajk je bez investície, pripravený na jazdu. Pridám nový maxxis plášť. Pri rýchlom jednaní sa určite dohodneme na cene. Volajte ***** .
750 
keyboard_arrow_up