Cena: 2 500 
Doklad o kúpe: Áno

Čauťe, predám toto zjazdové ďelo. Stav zánovného biku.
Dva malé škriabančeky pri pätke na zadnej stavne a na vidlici je máličko oškrena nálepka od prevozu. Úplne zanedbatelné veci. Dôvod predaja je kúpa nového super endura 170mm zdvih. Bike je ešte v záruke zadná stavba +komponenty do januára 2025 a predný trojuholník ešte 3 a pol roka. Mám k nemu komplet papiere vratane faktury aj krabicu v ktorej prišiel. Sú tam vymenené brzdy code R za shimano deore 4 piest tie majú asi dva mesiace.Pri rýchlom jednaní pridám k biku darček v podobe nového plášťa Specialized Eliminátor.
Je to tu najnovši ročník Tues za najnižšiu cenu. Predávam ho len preto lebo som mierne na hlavu mám ďalší nový bike a už ich nemám kam dávať
K tomu malo času a hlavne dve malé deti...Ten bike bol dokopy do 20 krát v bike parku za tie dve sezóny čo ho mám. Zhruba každý druhý víkend počas sezóny žiadne nedoletené jupmy trieskanie o zem atď. Samozrejme nebudem tu med natierat okolo huby že som ho kupoval na okrasu, Ostré,svižné ale presné jazdenie staršieho tatka čo si občas dá volaky ten polet v Kalnici aby sa necitil jak bežny rodič. Treba vidieť. Plynie mu záruka... Tak keď mu vie niekto venovať viacej času, do toho. Viem ponúknuț ešte peknú zachovalú karbonovú carpu CF pro 2017 alebo pevnák Ctm dirtking expert 2022.

Modelový rok: 2022
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 170 a viac mm
Priemer kolies: 27.5"
Materiál: hliník
Farba: čierna, viacfarebná
Pohlavie: Unisex
Vidlica: Vzduchová
Tlmič: Pružinový
Materiál kolies: Hliník
Zdvih zadnej stavby: 170 a viac mm
Sada: Shimano Deore, SRAM GX
Veľkosť: L

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 3
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 1 176
keyboard_arrow_up