Zjazdový bicykel lapierre

Cena: 1 550 
Doklad o kúpe: Áno

Predám zjazdový bicykel Lapierre. Jazdený v kopcoch asi 6 krát vo výbornom stave. Bicykel má troška šuchnutú sedačku a malý škrabanec zo spodu na ráme inak je všetko vporiadku. Dôvod predaja - na bicykli sme prestali jazdiť, prešli sme na cestné :) Pri rýchlom jednaní možná malá dohoda. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať.

Počet prevodov: 1x7
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 170 a viac mm
Priemer kolies: 27.5"
Materiál: hliník
Farba: čierna
Pohlavie: Unisex
Vidlica: Vzduchová
Tlmič: Pružinový
Materiál kolies: Hliník
Zdvih zadnej stavby: 170 a viac mm
Sada: SRAM X01
Veľkosť: M

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 3
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 2 237

Smith Mainline Mips White Black

Predám prilbu SMITH Mainline MIPS. Bez známok používania, v TOP stave bez škrabancov. Použitá raz. Veľkosť M: 55-59cm. Prilba má nastaviteľný šilt a vnútorné vankúšiky ktoré sa dajú vymeniť za menšie a vačšie podľa pohodlia. Prilba obsahuje aj ochranné púzdro. Krabicu od kúpy nemám. V prípade záujmu k prilbe predám aj zjazdové okuliare taktiež raz použité a v TOP stave. Okuliare majú ochranné púzdro a ochranný štít na nos ktorý sa dá dať z okuliarí dole. Pôvodná cena prilby - 300€, Okuliarov- 113€. V prípade kúpy okuliarov aj prilby: Prilba- 180€. Okuliare - 75€. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať :). Na cene sa môžeme samozrejme aj dohodnúť.
190 

100% Armega

Predám 100% Armega zjazdové okuliare. Použité jeden krát. Bez známok používania v TOP stave. Sklo bez škrabancov. Okuliare obsahujú aj odstraniteľný chránič na nos a ochranné púzdro. Pôvodná cena - 113€. Krabicu od kúpy nemám. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať :). Na cene sa môžeme samozrejme dohodnúť.
85 
keyboard_arrow_up