CTM Twister 28 L/Xl s dokladom

Cena: 330 
Doklad o kúpe: Áno

Pekný deň, na predaj obľúbený krosový bicykel CTM Twister 3.0 s hydraulickými kotúčovými brzdami v zachovalom stave. S komponentami Shimano a radením 3x8. Má odpruženú vidlicu SR Suntour NEX s uzamykaním, hydraulické brzdy Shimano, pohodlné sedadlo CTM, nastaviteľný predstavec do výšky, ergonomické gripy WTB a odľahčený hliníkový rám s dobrou geometriou.

CTM Twister je komfortný bicykel s jednoduchým dizajnom, ideálny na asfaltky a výlety do prírody. S dokladom o kúpe. V prípade záujmu správa.

Kolesá: 28”
Rám: L/XL 20.5” (167-188cm)
Prevody: 3x8

Osobný odber v Bratislave, konkrétne Ružinov.

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 90
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 33 949

Merida Matts 26 M/L

Dobrý deň, na predaj komfortný krosový bicykel Merida Matts Sub 60 s hydraulickými kotúčovými brzdami v zachovalom stave. Vo vysokej výbave s kvalitnými komponentami XT a Deore s radením 3x9. Má odpruženú vidlicu RST s uzamykaním, hydraulické kotúčové brzdy, kolesá Alexrims, ergonomické gripy a odľahčený hliníkový rám. Menené plášte za trekingové kvôli lepším jazdným vlastnostiam na asfaltkách. Sú zdvihnuté riadidlá s kratším predstavcom pre vyšší krosový posed. Menené sedadlo za široké a pohodlné Selle Royal. Merida Matts Sub 60 je svižný bicykel ideálny na bežné jazdenie po asfaltkách i na výlety do prírody. V prípade záujmu správa. Pôvodná cena 850€. Kolesá: 26” Rám: M/L- 20” (157-178cm) Prevody: 3x9 Osobný odber v Bratislave, konkrétne Ružinov.
350 

Merida Speed 26 M

Pekný deň, na predaj ľahký horský bicykel Merida Matts Speed s hydraulickými kotúčovými brzdami v zachovalom stave. Vo vysokej výbave s kvalitnými komponentami XT a Deore a radením 3x9. Má odpruženú vidlicu SR Suntour XCT s uzamykaním, hydraulické kotúčové brzdy Magura, kolesá Alexrims a odľahčený hliníkový rám. Merida Matts Speed je ideálny bicykel na bežné jazdenie po asfaltkách i na výlety do prírody. V prípade záujmu správa. Pôvodná cena 1200€. Kolesá: 26” Rám: M- 18” (155-177cm) Prevody: 3x9 Osobný odber v Bratislave, konkrétne Ružinov.
350 
keyboard_arrow_up