Predám nový crosový bicykel Merida Crossway 300

Cena: 650 
Doklad o kúpe: Áno

Predám nový crosový (trekingový) bicykel Merida Crossway 300.

Veľkosť M,hydraulické kotúčové brzdy Tektro 275,odpružená predná vidlica aj sedadlo,radenie Deore 3x10,stojan Merida,veĺmi pohodlné vozenie.

Kupovaný 16.9.2024 priamo v Merida BB predajni,ale bohužial bol to nevhodný dar,preto sa predáva.Doklad a užívateľská príručka samozrejmosť.Záruka 2r.

Moja cena 650€.

CROSSWAY

KOMFORT A VŠESTRANNÁ FUNKČNOSŤ
Perfektné spojenie komfortu, zábavy a všestrannej funkcionality vhodné pre kondičné jazdy, ako dopravný prostriedok alebo na pohodové výlety po lesných alebo poľných cestičkách. S rámom vyrobeným z vysokokvalitnej a ľahkej hliníkovej zliatiny, s možnosťou inštalácie blatníkov, nosičov a stojanu je modelový rad CROSSWAY perfektnou voľbou pre každodenné využitie.

V porovnaní s jeho trochu viac športovými súrodencami, 300-ka neponúka len ľahký hliníkový rám s komfortne orientovanou geometriou a odpruženou vidlicou, ktorá pohltí nárazy, ale ponúka ešte niečo navyše v oblasti komfortu. Odpružená sedlovka zaručuje komfort na drsnejších cestách a nastaviteľný predstavec vám uľahčí nájdenie toho správneho posedu. Pridajte k tomu výkonné brzdy a široký rozsah prevodov a dostanete super všestranný bicykel na denné používanie.

Rodina modelov CROSSWAY tvorí od svojho predstavenia chrbtovú kosť ponuky MERIDA. Sú využívané po celom svete a osvedčili sa ako spoľahlivý, všestranný a zábavný spôsob prepravy. Navrhnuté, aby vám poskytli príjemný spôsob vychutnať si okolie vďaka svojmu vzpriamenému posedu a komfortne zvolené komponenty, ako odpružená vidlica, odpružená sedlovka a nastaviteľný predstavec, ponúkajú perfektné splynutie komfortu, potešenia a všestrannej funkcionality. Sú vhodné pre kondičné jazdy, prepravu po meste alebo na výletoné jazdy po lesných a poľných cestičkách. Vyrobené z ľahkej a kvalitnej hliníkovej zliatiny s možnosťou osadenia blatníkov, nosiča a bočného stojanu, sú bicykle z rady CROSSWAY perfektnou voľbou pre každodenné jazdenie. Osadené kolesá s rozmerom 700c pomôžu rýchlemu prekonaniu vzdialeností a extra objem plášťov so šírkou 40 mm zaručuje zvýšenú ochranu proti defektom, skvelý grip a komfort.

Počet prevodov: 3x10
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 50 - 79 mm
Materiál: hliník
Farba: čierna
Vidlica: Pružinová
Priemer kolies: 28"
Sada: Shimano Deore
Veľkosť: M

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 48
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 22 565

Predám 10x cyklistické nohavice s vložkou.

Predám 10 kusov cyklistických nohavíc,všetky sú s vložkou. 6x značka Crivit 3x značka Klimatex 1x značka Arcore Z toho 5x úplne nové nepoužívané a 5x použité možno 3x ale samozrejme nepoškodené a vypraté,bez závad. Veľkosti väčšina L a niečo XL. 7x krátke bez trakov 2x krátke z trakmy 1x dlhé z trakmy Cena spolu 50€.
50 
keyboard_arrow_up