Northwave Extreme RR

Cena: 80 

Predám nosené ľahučké zachovalé tretry, nepadnuté, jazdené rekreačne + použité, ale dobré červené LOOK KÉO GRIP kufre... Jediný dôvod predaja je, že su mi malé a ku koncu výjazdu ma tlačia. Nosím 45ky napr. adidas. Info, stav, váha, dĺžka na foto. Len vážny zaujem. Pošlem aj na dobierku do packeta boxu (+2,50). Inzerát platí do zmazania.

Popis vyrobcu: Jedná sa o úplne najlepšie cestné tretry, ktoré kedy v Northwave vyrobili. Extrémne ľahká s váhou iba 220 g a karbónovou podrážkou tuhosti 15 Vďaka patentovanej technológii Xframe, ktorá sťahuje plynule proti sebe obe strany, Vám stačí jedno koliesko SLW2 pre dokonalé utiahnutie celej tretry.

Farba: čierna, neón
Materiál: ultralight 0,5mm
Podrážka: Ultralight Carbon 15
Zapínanie: SLW2 Xframe®
Hmotnosť: 220 g

Určenie: Športové
Sezóna: Letná
Farba: čierna
Veľkosť: 45

list Spolu inzerátov: 6
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 2 517

Selle Italia Sp-01 Kit Carbonio Superflow

Predám veľmi zachovalé, málo jazdene sedlo Selle Italia SP-01 Kit Carbonio Superflow v čiernej farbe, veľkosť L3 (šírka 142 mm). Popis výrobcu: Výsledkom modernej technológie vlastností karbónu je sedlo SP-01 Kit Carbonio Superflow revolučným konceptom dizajnéra formuly F1 . Jeho zadná štruktúra s pohlcovaním akýchkoľvek vybrácií je rozdelená na dve nezávislé časti, ktoré nasledujú účinne pohyby panvy bez ohrozenia stability šliapania. Skelet je uhlíkový, potiahnutý kožou. Hmotnosť: 169g Koľajničky: CarbonKeramic Ø7x9 mm Rozmery: L3 142 x 288 mm Cena pevná, len vážny záujem. Možný osobný odber alebo zbox + 2.5e. Inzerát platí do zmazania
139 

Sigma Ant+ Speed Sensor (snímač rýchlosti) s magnetom

Predám Sigma ANT+ Speed Sensor (snímač rýchlosti) s magnetom Predám používaný, no plne funkčný a spoľahlivý snímač rýchlosti Sigma ANT+ Speed Sensor. Tento snímač je ideálny pre cyklistov, ktorí chcú sledovať svoju rýchlosť presne a efektívne, a to prostredníctvom ANT+ technológie, ktorá zabezpečuje bezdrôtové prepojenie s kompatibilnými zariadeniami ako sú cyklopočítače či hodinky. Snímač je plne funkčný a pripravený na ďalšie použitie. Dôvod predaja je prechod na iný model. Osobny odber Petrzalka alebo packeta box + 2,5e Inzerat plati do zmazania.
15 
keyboard_arrow_up