Cestná karbónová sedlovka Specialized S-Works Pavé, 20mm offset

Cena: 70 

Predám používanú cestnú karbonovú sedlovku Specialized S-WORKS Pavé kompatibilnú iba s cestnými rámami Specialized. Offset je 20mm, dĺžka 380mm.
Sedlovka má optické nedostatky, jemne ošúchaný lak, alebo povrchovú vrstvu v mieste kontaktu s rámom, nakoľko sa k fixácii používala aj adhézna pasta, čo je vidieť aj na fotkách. Inak je 100% funkčná a v poriadku.
Na výber sú 2 zámky. Jeden zámok sedlovky je kompatibilný s okrúhlym profilom lyžín a druhy s karbónovými, oválnymi, 7x9mm lyžinami. Dodám podľa požiadavky.

Farba: čierna

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 137
check_circle Aktívne inzeráty: 13
visibility Zobrazenia inzerátov: 97 079

Tlmič RockShox Super Deluxe Ultimate 190x45

Predám nový tlmič RockShox Super Deluxe Ultimate 190x45. Funguje bezchybne, stave nového produktu. Tlmič bol namontovaný a odskúšaný, ale rozhodol som sa nakoniec pre iný tlmič, tak tento predávam.
350 

Cestné pedále Shimano Ultegra s novými zarážkami

Predám používané cestné kompozitové pedále Shimano Ultegra. Pedále sú plne funkčné, majú iba optické, kozmetické nedostatky na povrchu, žiadne ryhy, ani praskliny, len akoby popísané po povrchu. Dôvod predaja je výmena za rovnaké pedále s dlhšími oskami. V cene sú aj nové žlté zarážky.
50 

Nový tlmič Fox Float Factory Evol 190x45

Predám nový tlmič FOX FLOAT FACTORY EVOL v rozmere 190x45. Tlmič bol namontovaný na bicykli Specialized Epic Evo 8 Pro a len odskúšaný. Dôvodom predaja je výmena za iný tlmič, nakoľko hydraulické tlmenie odskoku nestačí na pre mňa potrebný tlak. Inak tlmič funguje bezchybne a je v stave nového produktu. Odhadujem, že je vhodný na jazdca s hmotnosťou maximálne cca 80 až 85kg.
400 
keyboard_arrow_up