Sram XX1 Eagle HollowPin

Cena: 55 

Dobrý deň prajem,

predám málo jazdenú reťaz Sram XX1 Eagle HollowPin, medenej farby s rýchlospojkou dúhovej farby. Reťaz má nájazd 300 km, nie je vyťahaná. Jazdil som ju od začiatku "po asfalte". Kompatibilita s kazetami Eagle (10 - 50t, 10 - 52t). Mal som ju nahodenú na výbave shimano, vôbec nebola kompatibilná, zle radila, ťažko radila, nedala sa dobre vyladiť. Takže sram na sram, shimano na shimano. Už to nie je ako kedysi, keď sa dali kombinovať komponenty týchto dvoch výrobcov. Dal som shimano XT a ide ako hodinky. Pôvodná cena 112 €. Inzerát je platný do zmazania. Len seriózny záujem.

Počet prevodov: 1x12

comment Otázky na predajcu

thumb_up0thumb_down reply

To si ju kupoval pred 5timi rokmi ako novinku za 112e? Nove idu teraz po cca 60e

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 142
check_circle Aktívne inzeráty: 8
visibility Zobrazenia inzerátov: 65 821

Beto Sp-002Ag

Dobrý deň prajem predám túto pumpu vo veľmi zachovalom stave. Pumpu možno použiť na vidlice, tlmiče aj na teleskopky. Max tlak 300 PSI (21 bar). Inzerát je platný do zmazania. Len seriózny záujem.
18 

Letný dres Briko

Dobrý deň, predám pánsky letný dres značky Briko, vo veľkosti M. Používaný sporadicky. Dres je vo veľmi dobrom. Zadná časť je zo sieťoviny, pre lepšiu priedušnosť. Inzerát je platný do zmazania.
25 

Vittoria, Continental

Dobrý deň, predám plášte, Vittoria Mezcal 2,25 - jazdený, avšak vo veľmi dobrom stave (cena 25€) = predané, Continental Cross King 2,35 - tento plášť má cca 3 sezóny (cena 15€). Inzerát je platný do zmazania. Len seriózny záujem.
25 
keyboard_arrow_up