Shimano Ultegra Br-Rs 785

Cena: 40 

Hydraulické strmene cestných bŕzd, uchytenie PM. Cena je za oba kusy bez platničiek lebo tie už majú čosi za sebou. Aj poštou na náklady kupujúceho.

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 30
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 36 874
3. 10. 2024
Som spokojný. Výborná komunikácia a skvelý prístup. Doporučujem.
2. 6. 2024
Aj keď sme sa osobne nestretli, predaj prebehol podľa dohody. Bicykel funguje v poriadku, akurát bolo treba po kúpe vymeniť reťaz.
15. 2. 2023
Kupil som od predavajuceho sedlo Brooks, v spravach ma uistoval ze je "maximálne zachovalé" a "nejazdené zo šúflady". Postou mi doslo sedlo so zhrdzavenymi nitmi (dva polamane), vyrazne poskodenou kozou a oranzovymi flakmi na laku. Na moje spravy, ze to nie je v poriadku mi odpisal, ze si mam kupit nove a potom mi ponukol ze sedlo kupi spat za 2/3 ceny ktoru som zaplatil. Klasicky slovensky prihluply hochstapler, kupovat iba osobne.
Typický chytrák z Ba čo chce všetko úplne ako z obchodu s plnou zárukou ale zadarmo… stav odpovedal popisu, nepoužité nejazdené… nevhodný darček zo šúflady kde určite nebolo zakonzervované, no ale bolo za smiešny peniaz oproti bežnej akciovej cene asi 1/3 … rodený odborník, teda fajn chlapík ale ináč…
30. 8. 2022
Všetko ok
1 bez výhrad, konečný zákazník nie špekulant

Cestná sada Tiagra 2x10

Cestná sada s vnútorným vedením laniek, Shimano Tiagra modelová rada 4700. Duálne voliče bez viditeľnej vyčnievajucej kabeláže, určené pre 2x10 prevodov a lankom ovládané brzdové strmene ( rafikové alebo mechanické kotúčové ) prehadzovák s dlhým ramienkom vhodným do 32 zubov a prešmyk na objímke. Všetko 100% funkčné s drobnými povrchovými znakmi užívania. Aj poštou plus poštovné. Rozumnej dohode v prípade záujmu len o nejakú časť sa nebránim, cenu navrhnite
150 

Scott Speedster 52cm S/M

Hliníkový odľahčený rám a pôvodná značková vidlica. Uvedená cena je za holý rám veľkosti S/M a vidlicu, dĺžka hornej rámovej aj sedlovej trúbky je rovnaká 52cm, predná hlavová 13,5cm. Vhodný pre postavy 163-178cm výšky. Dlhšie odpočíval zabudnutý na chalupe v stodole. Pokiaľ by ste mali záujem o všetko spolu ako je na obrázku teda vrátane baranov, duálnych voličov Shimano, hlavové, predstavec, stredové, kľuky, prešmyk, prehadzovák, brzdy, sedlovka, sedlo, pätka… Všetko pôvodné značkové a stále funkčné stačí nahodiť kolesá a jazdiť, cena v prípade kompletu ako na foto všetko spolu za 250,- viem poslať aj poštou na náklady kupujúceho, podmienka minimálne poštovné vopred. V prípade záujmu len o nejakú časť, prosím navrhnite cenu.
150 

Specialized Align II Mips M/L

Použitá asi 3razy od Vianoc 2022, nevhodný darček lebo nepoužívam prilbu, veľmi zachovalá s vnútornym systémom MIPS vhodná pre obvod hlavy 56-60cm veľkosť Médium/Large. Samozrejme aj poštou plus poštovné.
30 
keyboard_arrow_up