Rock Shox Deluxe Select 210x55mm

Cena: 120 

Predám tlmič Rock Shox Deluxe Debon Air
Nikdy nenahodený, nikdy nejazdený.

Product features - RockShox Deluxe Select DebonAir
● Range of use: Trail
● Model designator: Select
● Shaft Eyelet: Standard
● Body Eyelet: Standard
● Air volume: DebonAir
● Damper type: R
● Damping adjustments: Extl rebound
● Spring adjustment: Air pressure via single autovalve
● Rebound tune: M
● Compression tune: M
● Volume reducer: 2 Tokens
● Check tune: STD
● Rebound clicks: 10
● Eye to Eye: 210 mm
● Stroke: 55 mm
● E-bike approved: Yes

Color
Black

Weight
approx. 340 g

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 63
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 29 669

Ghost Lanao Universal 27,5" "Xs"

Predám 2 sezóny jazdený dámsky bicykel GHOST LANAO Universal 27.5" , vo farbe pearl mint/metallic azure matt. Bicykel je pravidelne servisovaný, vo výbornom stave ako nový, len pár drobných škrabancov od kamienkov. Nebol nijak agresívne jazdený, len bežné vozenie, stačí len sadnúť a jazdiť. Je to športovo ladený MTB, krátky, rýchly, obratný, vhodný pre nižšie dievčatá. Na bicykli sú spravené bezduše, na ráme odspodu je od novoty ochranná fólia. Bike má sériové osadenie komponentov. K bicyklu dávam aj nejaké drobnosti čo som dostal pri kúpe, mám aj náhradnú reťaz, 3x 27,5" duše. Bike už nie je v záruke, ale viem doložiť aj faktúru, kupovaný bol tu v MTBikeri. Bicykel predávam so sériovými pedálmi a iným sedlom. KOMPONENTY: Rám: LANAO, veľkosť XS, hliník Predná vidlica: RockShox Judy TK R 100 mm Pohon: Shimano Altus/Alivio 3x9sp. (11-36z) Brzdy: Tektro HD-M275 (kotúče 180/180 mm) Kolesá: Shimano HB-TX505/Rodi Excalibur XC 19 Bike je obutý na nových plášťoch Schwalbe Rocket Ron (rýchle XC plášte s dobrým gripom)
550 
verified
Zakúpené na MTBIKER

Specialized Butcher 27,5x2,3

Predám plášť Specialized Butcher GRID Trail v 60% vzorke, jazdený asi 2 sezóny. Menil som na Assegai, ktorý mi viac vyhovuje. Perfektne drží v zadu, dobre brzdí na blate.
10 

Sram Code R

Predám Sadu bŕzd Sram Code R, majú za sebou 2 sezóny, kotúče iba 1 sezónu, málo jazdené. Náhradný kotúč a platničky pridám zdarma, predná brzda odvzdušnená, naplnená, do zadnej treba kúpiť olivu a tŕň a nanovo naplniť, keďže bola hadica vedená rámom a trebalo to rozpojiť. Veľkosť kotúčov 200mm V cene aj obímky matchmaker Sram/Sram. Nejaké kozmetické vady sa nájdu, ale nič funkčné. Dĺžka hadíc: Predná - 80cm Zadná - 145cm Obsah Balenia: Predná + zadná brzda 3ks kotúčov (nájazd cca 1000km, 1 nový) platničky do zálohy (platničky v brzdách majú cca 80% životnosti) šróbiky na kotúče + Machmaker (ľavý + pravý) Brzdové kvapaliny Motul DOT4, Brembo DOT5.1
110 
keyboard_arrow_up