Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Youtube

Video: Oblečenie (nielen) na prechodné podmienky
Ako sa obliecť, keď nie je ešte teplo na krátky rukáv, no ani zima na hrubé a teplé veci?
Video: CO2 bombičky - tipy a triky pre ich použitie
"Bombičky" prinášajú mnohé výhody, najmä rýchlosť a miniatúrne rozmery, ale treba myslieť na zopár základných pravidiel pri ich použití. Samozrejme to nie je žiadna veľká veda, veď uvidíte...
Video: Carrera AR 01 - Overená kvalita a tradícia pre maximálny výkon
Čistokrvný a nekompromisný aero pretekár, ktorý osloví nielen pretekársky zameraných cyklistov, ale aj tých, ktorí sa chcú odlíšiť a potrpia si na kvalitu a tradíciu z Talianska.
Video: Cannondale Trigger 2018 - horúca strela exkluzívne na novom YouTube channel MTBIKER
Horúcu novinku od Cannondale schladil Henry, ktorý predstavuje model Trigger 2 na sezónu 2018. Ide o celoodpružený stroj so zdvihom 150/145 mm s viacerými novinkami, o ktorých sa viac dozviete vo videu alebo na tomto odkaze.
Video: Ako nastaviť zadnú prehadzovačku na bicykli?
Správne nastavenie prehadzovačky je nesmierne dôležité a mal by to ovládať každý cyklista, pretože sa občas na výjazde alebo pred ním môže stať, že ju bude treba doladiť.
Video: Ako zvoliť vhodné plášte, ak nechcete nič riešiť a jazdiť po celý rok?
Výber vhodného plášťa je zrejme najčastejšou problematikou, no nemusí to byť až také zložité v prípade, že neriešite sekundy a chcete mať sadu v podstate na celý rok, do väčšiny podmienok a postačujúcu bez problémov aj na maratón.
Video: Ako na výživu - doplnky alebo úvod ku kozmickej strave
Radi by sme sa postupne venovali aj trochu viac tématike tréningu, s čím rovnako súvisí aj správna výživa a vhodné použivanie doplnkov (kedy, ako a koľko).
Video: Testovacie dni Guerciotti a Carrera 25-26.3. 2017
Využite ešte posledné voľné miesta na testovaní talianských bicyklov v MTBIKER centre, ktoré prebieha po oba víkendové dni. Viac informácií na tomto odkaze, alebo si pozrite aj priloženú fotogalériu.
Video: Bianchi Intrepida - kvalitný karbónový základ
Legendárna cyklistická značka má čo ponúknuť aj začínajúcim cyklistom a model Intrepida zaujme v prvom rade kvalitným rámom s pohodlnou geometriou.
Video: Rovnač brzdového kotúča a ako s ním vyrovnať ohnutý kotúč
Ohnutý kotúč sa dá pomerne ľahko zachrániť, či už francúzskym kľúčom alebo náradím na to presne určeným. Chce to len trošku trpezlivosti a môžete na kotúči opäť jazdiť bez problémov.
Video: Ghost LECTOR - agresívne línie a rýchlosť v krvi
Nemecký výrobca ponúka kvalitný rám, agresívne línie a hlavne výborné jazdné vlastnosti za rozumné peniaze.
Video: Pumpa na bezdušové plášte
Pumpa na bezdušové plášte Lezyne je prenosná alternatíva ku kompresorom, ktorá môže ušetriť kopec nervov pri ich nahadzovaní. Pozrime sa bližšie na to, ako sa s ňou pracuje.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up