Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Od bolesti k víťazstvu: tri roky operácií, rehabilitácií a veľký návrat do pretekov
Po roku začínam veriť tomu, že je koniec mojim zdravotným komplikáciám. Trvalo to bezmála 3 roky.
Test: Posedla JOYSEAT 2.0 – potrebujem 3D sedlo na mieru?
Kedy má sedlo vyrobené na mieru zmysel a dáva zmysel aj jeho vyššia cena? Čo je dobré vedieť pred kúpou a aké vlastnosti sa očakávajú od gravel vyhotovenia?
Stúpania v Jánošíkovom chotári – krásny okruh nad Terchovou
Dnes máme pre vás výlet, ktorý na malom okruhu ponúka skutočne veľa a ešte si môžete dať slušne do tela pod dohľadom samotného Jánošíka.
Test: Orbea Occam SL M30 – poďme sa už konečne baviť
Kategória trailových bicyklov sa v poslednej dekáde výrazne posunula smerom k agresívnejšiemu štýlu jazdy a nová Orbea Occam nie je výnimkou.
Video: Toto je náradie, ktoré by mal mať každý biker doma a v teréne
Náradie je nevyhnutnou súčasťou bikera. Domáce náradie vám poslúži na veľký servis bicykla a menšie náradie vám pomôže s technickými problémami v teréne. Ako si vybrať správne náradie tak, aby ste neminuli majland?
Vuelta a Espaňa 2024 – ako málo chýbalo k prekvapivému víťazstvu
Posledná Grand Tour roka je za nami. A veru to bola dráma takmer do samého konca.
Test: Sportful Ultra a Bomber – kvalita aj pre priemernú slovenskú postavu
Nemáš nohy dlhé a tenké ako pavúk a tvoj vrch nevyzerá ako postava mimozemšťana? Tieto letné kúsky od Sportful sa ti budú páčiť.
Reportáž: Snežnický MTB maratón – ako som podcenil regeneráciu
Trať, ktorú mám doslova za domom, patrí do kategórie poctivého MTB a teším sa, že tento rok na nej predvediem dobrý výkon. Aspoň taký bol plán.
Test: Dresy Craft - od aera po cargo
Už nejaký čas mám možnosť jazdiť v dresoch Craft. A pretože striedam cyklistické disciplíny a máloktoré dva moje výjazdy sú si podobné, nájdu u mňa uplatnenie aj rôzne typy dresov.
Bicykle do mesta - s pomocou aj za vlastné PR článok
Bicykel do mesta netreba voliť len na základe veku a schopností, ale aj povrchu a spôsobu dochádzania. A možností na výber je neúrekom.
Video: Novinky Kellys 2025 – ebiky, bicykle a doplnky
Slovenská značka predstavila viacero zaujímavých noviniek na ďalšiu sezónu, či už v rámci elektrobicyklov, bicyklov alebo doplnkov. A my sme boli pri tom.
Reportáž: Detská tour Petra Sagana v Nitre – rozlúčka s prázdninami
Posledný prázdninový víkend čakalo na cyklistov piate kolo Detskej tour Petra Sagana. Po viacročnej odmlke sa organizátori v spolupráci s ŠK Topoľčianky rozhodli opäť súťaž usporiadať v nitrianskom parku.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up