Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Motivacia

Moje prvé preteky v 35ke
Bicyklujem odmalička, ale vždy to bol pre mňa hlavne doplnkový šport, braný ako relax popri ostatných aktivitách, ktoré som robil aj súťažne a pravidelnejšie.
Pretrénovala som sa a nebolo to pekné
Cyklistiku som odjakživa videla ako niečo, čo robím pre radosť. Keď som sa však začala venovať aj pretekaniu, dostala pre mňa novú, vážnejšiu stránku. Aj predtým som síce trénovala a makala, no teraz som získala aj akúsi inú ambíciu.
Prečo jazdím (najmä v lete) skoro ráno
Máte ráno čas a rozmýšľate, či sa ho oplatí investovať do jazdenia? Je pár dôvodov, pre ktoré to môže byť jedno z tých lepších rozhodnutí a prípadne aj cesta k dobrej kondícii a čistej hlave.
Aké je to vstávať o štvrtej ráno kvôli výjazdu?
Skoré ranné jazdy... pre niekoho niečo nepredstaviteľné, pre iného samozrejmosť. Asi pred rokom by som sa radil do tej prvej kategórie, aktuálna situácia je však úplne opačná.
Výzva 3 000 - vyber si pohorie a nastúpaj 3 kilometre
Ako vyzerá takáto jazda v Malých Karpatoch, aké cestičky pre cestný bicykel sa dajú v tomto pohorí objaviť a aká dlhá jazda je na tieto výškové metre potrebná?
Zrodenie segmentov v aplikácii STRAVA
Čo nie je na Strave, to sa nepočíta! Verím tomu, že aj vy ste už niekedy počuli túto alebo podobnú hlášku.
Môj Gerlaching č. 3 - každý bol úplne iný
Aké to je, keď si pri zdolávaní 2 655 výškových metrov neoddýchnete ani v zjazde, lebo idete po zábavnom, ale zároveň náročnom traile? Aké chyby som robil podľa bike inštruktora Tomáša?
Na sústredenie nielen kvôli tréningu
Pozrime sa na cyklo sústredenia aj z iného uhla. Prečo sa na nejaké vybrať? Veď tréning nemusí byť jediný dôvod.
Výhody sólo tréningu -  len ty a tvoj stroj
Prečo niekto preferuje sólo jazdu pred trénovaním v skupine, aké sú výhody takejto jazdy a na čo je dobré nezabúdať?
Video: Ako na skoky po 40-ke - rozhovor s Milanom
Láka vás adrenalínová jazda a skoky na horskom bicykli, no máte pocit, že ste na to už pristarý? Nikdy nie je neskoro začať.
Veľký kvíz cyklistického slangu - poznáš všetkých 50 výrazov?
Toto nie je obyčajné vymenovanie cyklistických výrazov. Pripravil som kvíz, kde aj tie ďalšie, aj keď nesprávne odpovede, vyzerajú lákavo a môžu popliesť. Uhádol si všetko?
Možno sa to stalo aj vám - ako som vymenil veľké zdvihy za HT
Ste veľký AM/EN jazdec, široké gumy, veľké zdvihy, lebo čím viac zdvihov, tým lepší "adidas", teleskop, plný ruksak a do kopca úplne na pohodu, lebo viac jednoducho nevládzete. No potom príde zmena v podohe hardtailu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up