Výmena po sezóne, servis alebo upgrade – čo sa môže hodiť

Dostali komponenty na vašom biku počas sezóny riadne zabrať? Alebo len hľadáte vhodný upgrade? Pozrime sa spolu bližšie na niekoľko produktov, ktoré vám určite spravia radosť.

microSHIFT CS-H092 H-SERIES - 8,99 €

microSHIFT CS-H092 H-SERIES kazeta
Kazeta H-SERIES je 9-rýchlostná kazeta, určená pre cestné bicykle. Je navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu odolnosť a trvácnosť. Je vyrobená z ocele s viacstupňovým tepelným spracovaním. Kazety tohto typu zvládajú aj vyššiu záťaž, od používania na klasických bicykloch až po elektrobicykle s vysokým krútiacim momentom. Kazeta je kompatibilná so štandardnými nábojmi HG a 9-rýchlostnými reťazami. Nájdete ju na MTBIKER shope za MOC 8,99 € - 11,69 € podľa veľkosti.

KMC X-10 DLC ACE 10 - 83,99 €

KMC X-10 DLC ACE 10
KMC ponúka reťaze pre všetkých, nielen pre výkonnostných cyklistov. 10-rýchlostná reťaz je navrhnutá tak, aby dokonale pracovala na systémoch Shimano, SRAM, Campagnolo, ale aj na iných. Výkonnosť radenia, odolnosť a jednoduchá montáž sú kľúčové atribúty reťazí KMC. Táto reťaz ponúka okrem výkonu aj nízku hmotnosť a hladký chod. Navyše sa môžete spoľahnúť na vysokú výdrž. Nájsť ju môžete na MTBIKER shope za MOC 110 €.

ESI Grips Chunky Classic - 17,89 €

ESI Grips Chunky Classic
Obľúbené a pohodlné gripy a to všetko pri extra nízkej hmotnosti – to je dôvod, prečo sú také populárne medzi top svetovými jazdcami. Vďaka rôznym farbám sú ideálne aj pre tých, ktorí si radi personalizujú svoj bicykel. Skvelo tlmia otrasy a sú odolné voči UV žiareniu, takže nemenia farbu ani tvar. Sú vyrobené zo 100 % silikónu a zaručujú rovnaký úchop v suchu aj v mokre. Nešmýkajú sa a nelepia. Gripy sú dostupné na MTBIKER shope za MOC 21,21 €.




TATZE Contact - 52,99 €

TATZE Contact
Model CONTACT je odolný pedál s veľkou platformou. Spolu s 10 pinmi poskytuje priľnavosť a dobré spojenie medzi pedálom a topánkou. Pedále sú osadené utesneným klzným ložiskom na vnútornej strane a valivým ložiskom na vonkajšej strane. Skosená predná časť pedálu zabraňuje hromadeniu blata a nečistôt v ňom. Pedál bol testovaný na použitie pri zjazde pre jazdcov až do 140 kg. Pedále nájdete na MTBIKER shope za MOC 78,99 €.

Selle San Marco Allroad Dynamic Wide - 88,99 €

Selle San Marco Allroad Dynamic Wide
Športové sedlo bolo vyvinuté pre MTB či gravel jazdcov, názov „allroad“ je preto ideálnou charakteristikou. No tlmenie Biofoam ocenia najmä tí, ktorým chýba zadné odpruženie. Ergonomický tvar sedla umožňuje nohám maximálnu voľnosť pri šliapaní, zatiaľ čo veľká oporná plocha poskytuje cyklistovi optimálnu oporu a komfort počas dlhých jázd. Lyžiny sú vyrobené z materiálu MANGANESE s povrchovou úpravou SILKFEEL. Sedlo je dostupné na MTBIKER shope za MOC 88,99 €.

Maxxis Ikon - 36,99 €

Maxxis Ikon
Ikon = doslova ikona medzi MTB plášťami vďaka svojej dlhoročnej histórii, počas ktorej si získal množstvo fanúšikov. Je určený pre jazdcov, ktorí hľadajú univerzálny, ľahký plášť s nízkym valivým odporom, pričom vyniká hlavne na suchých povrchoch. Pre náročnejšie podmienky sa ideálne hodí na zadné koleso a dobre sa kombinuje s agresívnejšími plášťami. Zmes 3C MaxxSpeed a tubeless ready zaručuje rýchle odvaľovanie a ochranu pred defektmi. Tento plášť nájdete na MTBIKER shope za MOC 74,99 €.


Reynolds BLACKLABEL - 2 349 €

Reynolds BLACKLABEL
Blacklabel 46 Pro majú 21 mm široký a 46 mm vysoký karbónový ráfik. Sú v kľúčových miestach odolnejšie vďaka prepracovanému ukladaniu karbónových vlákien. Profil ráfikov je navrhnutý s použitím technológie DET2, ktorá vytvára stabilnejšiu jazdu a zároveň znižuje aerodynamický odpor. Na modeli Pro sú náboje Reynolds/i9, vyrobené značkou Industry Nine s patentovaným prevedením náboja. Hmotnosť setu je výborných 1397 g. Kolesá sú dostupné na MTBIKER shope za MOC 2349 €.

Stan’s NoTubes - 9,79 €

Stan’s NoTubes
Bezdušový tmel Stan's No Tubes dokáže zalepiť defekty až do priemeru 6 mm. Funguje efektívne až do teplôt -30 °C. Tento tmel je možné použiť do UST, tubeless ready, galusiek a duší. Tmel zostáva tekutý vo vnútri pneumatík po dobu 2-7 mesiacov. Je vyrobený z prírodných materiálov a je šetrný k životnému prostrediu. Je odporúčaný pre všestranné použitie, a je kompatibilný so všetkými bezdušovými cestnými, gravelovými aj horskými plášťami. Tmel Stan's je dostupný na MTBIKER shope za MOC 35,99 €.

Viac komponentov nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Podobné články
Pohon a radenie - vymeniť či vylepšiť? PR článok
Pomaly, ale isto sa nám blíži koniec sezóny. Intenzívne jazdenie, preteky či dlhé výpravy výrazne opotrebúvajú niektoré komponenty. Poď vylepšiť svoju jazdu.
Starostlivosť o bicykel - základná výbava pre každého PR článok
Pravidelná údržba bicykla je s tou správnou výbavou otázkou pár minút. Čo patrí do tej základnej?
Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie PR článok
Sezóna sa „prehupla“ do záverečnej časti. Potrebuje váš bicykel servis? Chýbajú vám prípravky na čistenie? Prípadne by to chcelo zmenu komponentu? U nás nájdete všetko.
keyboard_arrow_up