Pozvánka: WORK BIKE BALANCE – pohodička po práci

Plná hlava práce? Poď s nami „vypnúť“ na ďalšiu komunitnú jazdu.

Každá práca dokáže z času na čas poriadne vyčerpať. O to dôležitejšie je „prečistiť“ si hlavu a venovať sa aj iným veciam. Asi všetci veľmi dobre poznáme ten pocit, keď sa ideme previezť na bicykli, po návrate sa cítime ako vymenení a každý problém zrazu vyzerá omnoho jednoduchšie!

Práve v takomto duchu sa bude niesť naša komunitná jazda pod názvom WORK BIKE BALANCE: Afterwork jazda & chill. 120 cyklistov si s nami bude môcť užiť príjemnú trasu, dobré jedlo a pitie a najmä pohodu.


V netradičný termín, no v tradičnom zložení

Doteraz sme zvykli naše komunitné jazdy organizovať výhradne cez víkendy, no pre tentokrát urobíme výnimku. Keďže chceme pochillovať po robote, stretneme sa vo štvrtok 26. 9. o 16:30 hod. a pelotón odštartuje spred Pradiarne o 17:00. Ako sme si už pri bratislavských komunitných jazdách zvykli, povedú nás kamoši z klubu Žiletky.cc.


Tempo bude primerané myšlienke eventu – nikam sa nenáhliť a užívať si prítomný moment. Aj preto prejdeme túto rovinatú trasu s priemerkou 28 km/h. Ak máme byť konkrétnejší, čaká nás 46 km, troška Rakúska, troška hrádze, no najmä veľa chillu. Veď prevýšenie 69 metrov zvládneš aj po double Everestingu, nieto po robote!

Jazdením sa to opäť nekončí

Ako to už býva pri našich jazdách zvykom, po príchode sa nerozpŕchneme domov, ale strávime spolu nejakú tú minútku plnú pohody. Na pľaci už bude čakať chutná pizza z Mintu a správne vychladené nealko.


Ba čo viac, o kulisu sa nám postará aj Erik C spolu s jeho DJ RedBull autom. Všetci partneri a organizátori jazdy si pre účastníkov pripravili drobné darčeky. Aj preto je, ako inak, nutné potvrdiť svoju účasť prostredníctvom nášho MTBIKER kalendára. Pozor, počet účastníkov je tentokrát obmedzený na 120.


Vybalansovať prácu a bike dá niekedy naozaj zabrať, no aj toto podujatie bude jasným dôkazom toho, že sa to dá. Tešíme sa na teba!
Zdroj fotografií: Andrej Ištok, Adam Tarana
report_problem Našiel si v texte chybu?

WORK BIKE BALANCE: Afterwork jazda & chill

calendar_today 26. 9. 2024 (ešte 6 dní)
label Komunitná jazda
place Bratislava (Slovensko)

+36
Kapacita je obmedzená na 120 účastníkov
add_circleZúčastním saZúčastním sa
Formulár sa odosiela
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
Podobné články
Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio
Hoci sa rok preklopil do svojej jesennej časti, spoločné jazdy neutíchajú. Najbližšie roztočíme pedále v Bratislave.
Pozvánka: MTBIKER komunitná jazda regiónom Trnava – polia, slnko, pohoda
Séria našich komunitných jázd sa opäť presúva na západné Slovensko. A znova bude výnimočná, keďže sa dočkali aj milovníci gravelu.
Pozvánka: MTBIKER CykloRAJd Rajecká dolina – komunitne opäť do terénu
Séria našich tohtoročných komunitných jázd sa znovu presúva na stredné Slovensko a opäť preveríme techniku jazdy v teréne.
keyboard_arrow_up