Pozvánka: MTBIKER CykloRAJd Rajecká dolina – komunitne opäť do terénu

Séria našich tohtoročných komunitných jázd sa znovu presúva na stredné Slovensko a opäť preveríme techniku jazdy v teréne.

Stretávať sa s našimi priaznivcami je jednou z najpríjemnejších „povinností“. Naposledy sme to mohli zažiť pomerne vo veľkom, na našom prvom MTBIKER festivale na Domaši. Asfaltová jazda aj samotné podujatie Okolo Domaše už klasicky prilákali množstvo ľudí a my veríme, že tentokrát to tiež nebude inak. Koniec koncov, Rajecká dolina je jedným z hlavných rajónov nášho Imra, ktorý bude účastníkov trasou sprevádzať.

MTBIKER CykloRAJ Rajecká dolina

Prvý augustový víkend v znamení MTB

Komunitná jazda sa uskutoční 4. augusta, odštartujeme tradične o 10:00 doobeda. Naším zázemím bude tentokrát centrum a námestie v Rajeckých Tepliciach. Okrem toho, že tu bude situovaný náš stánok s občerstvením pred aj po jazde, budete si môcť posedieť v jednej z priľahlých reštaurácií.

MTBIKER CykloRAJ Rajecká dolina 2024
Keď už spomíname naše občerstvenie, opäť každého účastníka prosíme o potvrdenie účasti prostredníctvom nášho kalendára – toto je najjednoduchší spôsob, aby sa drobnosť ušla každému účastníkovi a nikto neobišiel naprázdno. Ako už napovedá aj titulok, trasa povedie mimo ciest, no okrem MTB si na svoje určite prídu aj gravel alebo krossoví cyklisti.

MTBIKER CykloRAJ Rajecká dolina pozvánka

Od budzogáňa až po betlehem

CykloRAJ nás prevedie okolím Rajca a predstaví to najkrajšie a najdostupnejšie z tohto regiónu. Vzhľadom na svoju dĺžku a prevýšenie je trasa vhodná aj pre menej skúsených cyklistov. Z Rajeckých Teplíc sa vydáme na juh popod vrchol Žibrid. Ten je známy predovšetkým Strateným budzogáňom, ten je však dostupný výhradne peším. Nás bude viesť spevnenou cestou okolo vodnej nádrže Košiare až do Rajeckej Lesnej.

MTBIKER CykloRAJ Rajecká dolina
Táto obec sa preslávila najmä Slovenským betlehemom a takisto malebnou Rajeckou dolinou, kam budeme pokračovať. Systémom zvážnic obkrúžime vrch Kukla a opäť nás to „vypľuje“ v Lesnej. Tentokrát však budeme pokračovať na sever, málo frekventovaným cestami, ktoré nás dovedú späť do Rajeckých Teplíc. Kompletnú trasu nájdete aj na tomto odkaze.

MTBIKER CykloRAJ Rajecká dolina
Na záver už len dodáme, že sa na všetkých účastníkov tešíme. Veríme, že sa nazbierame v hojnom počte a opäť vytvoríme príjemnú a priateľskú atmosféru.
Zdroj fotografií: archív redakcie
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER CykloRAJ Rajecká dolina

calendar_today 4. 8. 2024
label Komunitná jazda
place Rajecká dolina (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER komunitná jazda Podpoľanie - objav s nami lazy

Pozvánka: MTBIKER komunitná jazda Podpoľanie - objav s nami lazy

Koncom mája sa spoločne aj s našimi horskými tátošmi prenesieme do filmu „Na samotě u lesa“. Presne toto spolu s nádhernou prírodou nás totiž čaká na ďalšej komunitnej jazde – tentokrát na malebnom Podpoľaní.
Reportáž: MTBIKER CykloRAJd komunitná jazda – zakaždým nás je viac a viac

Reportáž: MTBIKER CykloRAJd komunitná jazda – zakaždým nás je viac a viac

Naše spoločné jazdy s vami naberajú na popularite, o čom sme sa presvedčili aj prvú augustovú nedeľu v Rajeckých Tepliciach.
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
keyboard_arrow_up