Oblečenie na traily - jazdiť aj vyzerať štýlovo

Traily sú o voľnosti, zábave a technike. K tomu patrí aj kvalitné oblečenie, ktoré by malo byť odolné, funkčné a tiež by malo aj dobre vyzerať. Vyber si u nás.

CRAFT ADV Offroad XT - 79,99 €

CRAFT ADV Offroad XT
Voľné nohavice ADV Offroad sú vyrobené z pružného a priedušného materiálu, v zadnej časti a v rozkroku sú zosilnené voči oderu. Vybavené sú aj vnútornými boxerkami s pohodlnou vložkou CRAFT Infinity C4. Dobrou správou je, že na výrobu bol použitý recyklovaný materiál. Nohavice sú vybavené stehennými vreckami. Pre dokonalé zladenie outfitu si môžeš vybrať zo štyroch farieb. Svetlomodrej, červenej, čiernej a tmavomodrej. MOC nohavíc je 149 €. Viac informácií nájdeš na MTBIKER shope.


ALPINA ROOT MIPS - 161 €

ALPINA ROOT MIPS
Nástupca osvedčeného trailového modelu so zvýšenou ochranou Rootage EVO. Je vylepšená systémom MIPS, a to zvyšuje bezpečnosť a ochranu hlavy na ďalšiu úroveň. Škrupina prekrývajúca aj uši poskytuje vyššiu ochranu ako klasická prilba, a to pri zachovaní rovnakého odvetrania a pohodlia. Na niektorých miestach je použitý materiál EPP s vyššou hustotou, ktorý odoláva viacnásobným nárazom. Vyrába sa v troch veľkostiach aj troch farebných variantoch. MOC je 189 €, nájdeš ich na MTBIKER shope.

FORCE Storm - 42,99 €

FORCE Storm
Voľné dámske nohavice Storm ulahodia bikerkám, ktoré vyžadujú čo najväčšiu slobodu pohybu, no zároveň obľubujú aj dlhé výjazdy. Hoci nejde o pretekársky zameraný model, sú vybavené odnímateľnými vnútornými kraťasmi s anatomickou vložkou prispôsobenou dámam. Pás nohavíc sa sťahuje pomocou suchého zipsu. Pri dlhšej jazde cyklistka ocení aj praktické vrecká – dve sa nachádzajú vpredu a jedno na boku nohavíc. MOC nohavíc je 68,99 € a nájdeš ich na MTBIKER shope.

Roeckl Mori 2 - 44,99 €

Roeckl Mori 2
Jazda na trailoch je často spojená s úzkymi miestami, neraz pekne zarastenými, ktoré môžu poškriabať ruky. Roeckl ako odborník na rukavice prináša letné dlhoprsté rukavice, určené na jazdu v teréne. Sú ušité v jednoduchom dizajne, pritom sú pohodlné a ponúkajú výbornú kvalitu za investované peniaze. V dlaňovej časti sú vyrobené z protišmykového materiálu so silikónovou vrstvou. Gélová výplň tlmí vibrácie. Ich MOC je 44,99 € a nájdeš ich v MTBIKER shope.

Castelli CORE MESH 3 - 40,99 €

Castelli CORE MESH 3
Dosiahnutie tepelného komfortu počas horúcich dní je možné aj vďaka tenkému tielku. Sieťovaná štruktúra efektívne reguluje teplotu tela a prináša pocit sucha počas celého výjazdu. K pohodliu prispieva fakt, že drží dres ďalej od tela, vďaka čomu sa nebude nepríjemne lepiť. Umožňuje tiež maximálne prúdenie vzduchu, ktorý nás bude ochladzovať. Nízky počet švov a minimálna hmotnosť prispieva k pocitu, že ho na sebe ani nebudeš vnímať. V dvoch farbách ho nájdeš na MTBIKER shope za MOC 44,99 €.

Leatt Impact Shorts 3DF 3.0 - 92,99 €

Leatt Impact Shorts 3DF 3.0
Ochranné nohavice sú špecialitou najmä pre jazdcov, ktorí jazdu na trailoch praktizujú v bikeparkoch a v ťažkom teréne. Základ nohavíc je vyrobený z kompresného materiálu, ktorý dopĺňajú ochranné panely na stehnách a bokoch, teda miestach, ktoré sú v prípade pádu často v kontakte so zemou. Ako materiál, ktorý pohlcuje energiu nárazu, je zvolená pena 3DF, ktorá je perforovaná pre lepšie odvetrávanie. Tkaniny sú ošetrené úpravou proti zápachu. Ich MOC je 109 €. Nájdeš ich na MTBIKER shope.

CTM Rovay - 48,99 €

CTM Rovay
Dres od slovenského výrobcu CTM sa môže pýšiť aj výrobou na domácej pôde. Je šitý v užšom slim fit strihu. Materiál odvetráva, čo sa hodí najmä do nadchádzajúcich letných dní. Chrbtová časť je predlžená, aby chránila oblasť spodného chrbta aj v zjazdovej pozícii. Dres je možné zladiť s tvojou výbavou vďaka trom farebným variantom. Či už si vyberieš čiernu klasiku, výraznejšiu tyrkysovú, alebo elegantnú olivovo zelenú, spoľahni sa na kvalitné spracovanie a materiály. Odporúčaná cena je 48,99 €.


VAUDE AM Moab - 143 €

CTM Molab
Tretry na platformové pedále od výrobcu VAUDE sú vybavené novo vyvinutou podrážkou AM Flat. Tá má hlbší dezén na špičke, aby poskytla záber aj pri chôdzi. Sú dostatočne tuhé na efektívny prenos energie pri šliapaní, ale zároveň perfektne priľnavé k pedálu. Medzipodrážka z materiálu EVA absorbuje nárazy. V zlom počasí sa môžeš spoliehať na olejovanú nubukovú kožu, odolnú voči vode a mastnotám. Držanie na nohe zabezpečia šnúrky Ortholite. Odporúčaná cena je 179 € a nájdeš ich v MTBIKER shope.

SILVINI Fabriano - 75,99 €

SILVINI Fabriano
Nohavice Fabriano patria do kolekcie určenej na jazdu v teréne. Vynikajú ľahkým, priedušným a strečovým materiálom, ktorý sa dokonalo prispôsobuje manévrovaniu na bicykli v zjazde či šliapaniu do kopca v sedle. Zadná časť je anatomicky tvarovaná s odvetrávaním a z vnútornej strany vybavená protišmykovým silikónom. Majú dve postranné vrecká a zapínajú sa pomocou plastového račňového systému. Vyrábajú sa až v štyroch farbách, ich MOC je 83,99 € a nájdeš ich v MTBIKER shope.


Viac oblečenia a výbavy na traily nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Rýchlosť a voľné pohodlné oblečenie PR článok

Rýchlosť a voľné pohodlné oblečenie

Ktoré modely zvoliť, aby ste sa pri jazde na trailoch cítili komfortne a pohodlne?
 Krátke nohavice – aero aj sloboda pohybu PR článok

Krátke nohavice – aero aj sloboda pohybu

Pre každú cyklistickú disciplínu sú typické iné nohavice, každý cyklista od nich očakáva niečo iné. Bude to obtiahnutý aero model, alebo maximálne pohodlné voľné šortky?
Dresy do teplého počasia - leto prichádza PR článok

Dresy do teplého počasia - leto prichádza

Nech už vyznávaš obopnuté a aerodynamické alebo voľné a pohodlné kúsky, určite oceníš rýchly odvod potu a spoľahlivú termoreguláciu za každých okolností.
keyboard_arrow_up