Oblečenie a výbava na dlhé výjazdy - hor sa objavovať

Sú tu dlhé a teplé dni a s nimi aj príležitosti na nejaký ten dlhší výjazd. Čo by vo vašej výbave nemalo chýbať?

Kellys Rival 2 - 62,99 €

Kellys Rival 2
Pri dlhom výjazde je základom pohodlie a nohavice Kellys Rival 2 ho majú na rozdávanie. Už samotný koncept nohavíc sa vydáva cestou ľahkosti a priedušnosti – v lete sú to veľmi žiaduce vlastnosti. Materiál je však zároveň odolný, čo zas môže potešiť XC jazdcov. Perforované traky spolu so silikónovou potlačou na druhej strane nohavíc zabezpečia, že sa zbytočne nevyhŕňajú. Bonusom sú reflexné detaily pre neskoré návraty. MOC nohavíc je 62,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Craft PRO Gravel - 89,99 €

Craft PRO Gravel
Gravel dres od Craftu je ako stvorený do teplých letných dní. V podpazuší totiž nájdeme panel zo sieťoviny, ktorý zlepšuje ventiláciu. Zaujímavosťou je silikónová potlač na ramenách, ktorá zabezpečuje, že sa prípadný batoh nebude šmýkať. Zadné vrecká sa nesú v typickom gravelovom duchu priestrannosti. Okrem troch klasických vreciek tu nájdeme štvrté na zips, spolu s jedným pogumovaným po celej dĺžke. MOC tohto dresu je 99,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

FORCE WindPro - 29,99 €

FORCE WindPro
Studené rána alebo silný vietor? S WindPro žiadny problém. Šikovná a ľahká bunda od FORCE nielenže chráni pred vetrom, no zároveň zbytočne nekumuluje teplo. O odvetranie sa starajú najmä panely v podpazuší. Okolo ramien aj na spodnej časti nájdeme elastický lem. O jej praktickosti svedčí aj to, že ju môžeš zbaliť do vlastného vrecka. Bezpečnosť pri jazdení zvyšuje už samotná farba, no nezabudlo sa ani na reflexné detaily. MOC bundy je 37,99 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

SILVINI Gavia - 127 €

SILVINI Gavia
Teplejšie počasie si zaslúži aj nejaké to Gran Fondo, no na to treba najmä pohodlné nohavice. Silvini Gavia s trakmi sú vybavené vložkou Road Performance Force Men Hybrid z dielne talianskeho výrobcu Elastic Interface. Tá je určená aj pre výjazdy v dĺžke 7 hodín a viac. Navyše, rýchlo schnú a sú vysoko priedušné. Majú veľmi málo švov a vďaka jemnej vrstve silikónu na spodnom leme a laserom orezaným trakom výborne sedia. Ich MOC je 159 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Garmin Edge 840 - 449 €

Garmin Edge 840
GPS cyklopočítač Edge 840 ponúka oproti svojmu predchodcovi navýšenú výdrž batérie a niekoľko nových metrík. Zmeny však nastali aj po hardware stránke – dotykový displej je tentokrát kombinovaný s tlačidlami. Funkcie potešia najmä tréningových nadšencov, okrem klasických údajov totiž Edge meria napríklad aj aktuálnu úroveň vyčerpania či výkonnostné ciele. Inovovaná bola takisto presnosť záznamu pomocou multi-band GNSS. Jeho MOC je 499 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Longus 0,6 l podsedlová brašna - 4,79 €

Longus 0,6 l podsedlová brašna
Dlhý výjazd so sebou nutne prináša aj viac vecí so sebou a tie treba niekde zbaliť. Kapsička Longus s objemom 0,6 litra pojme základné servisné náčinie a možno aj niečo naviac. Za pomoci troch šikovných velcro pásikov spolu s prackami ju upevníš pod hocijaké sedlo. Aby obsah zostal neporušený, chráni ho polyester 600D. Množstvo reflexných detailov zabezpečuje, že budeš viditeľný v šere aj zo strán. MOC kapsičky je 6,49 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

Weldtite Jetvalve CO2 - 16,59 €

Weldtite Jetvalve CO2
Únavné a nekonečné hustenie kolesa malou pumpou po defekte? CO2 pumpa Weldtite Jetvalve so 16 g bombičkou proces rádovo urýchli. Jej hlavica je univerzálna a vďaka jej ergonomickému uhlu je hustenie veľmi jednoduché. Set sám o sebe takmer nič neváži, keďže je bombička z hliníka s plastovým ochranným krytom. Vďaka drobným rozmerom sa dá umiestniť do kapsičky, na rám bicykla či na iné miesta. MOC setu je 16,59 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Ravemen FR300 - 58,99 €

Ravemen FR300
FR300 je šikovné predné svetlo, ako stvorené pre cestného cyklistu. Vďačí za to jednak svojim kompaktným rozmerom a tiež kompatibilite s držiakmi Wahoo, Garmin či Bryton. Ponúka svetelný tok až 300 lúmenov, ktorý zabezpečujú výkonné diódy COB. Tým pádom je užitočné ako z hľadiska osvetlenia, tak aj bezpečnosti. Okrem toho vie poslúžiť aj ako powerbanka. Problémom vďaka certifikátu IPX6 nie je ani striekajúca voda. Jeho MOC je 61,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Veloskin Chamois - 16,39 €

Veloskin Chamois
Trenie medzi sedacími partiami a cyklistickými nohavicami môže z dlhodobého hľadiska predstavovať problém. Preto je vhodné používať ochranný krém ako je Veloskin Chamoix, ktorý toto trenie znižuje a napomáha k pohodlnejšej jazde. Obsahuje všetko, čo pokožka potrebuje k svojej výžive, vitamíny a zmes rôznych olejov. Vďaka tomu bude pokožka hydratovaná, ochránená a krém pôsobí aj antibakteriálne. Jeho MOC je 16,39 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Ešte viac oblečenia a výbavy, ktoré ti spríjemnia dlhý výjazd, nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Nový outfit na výjazd? Nech to odvetráva aj vyzerá PR článok

Nový outfit na výjazd? Nech to odvetráva aj vyzerá

Široký výber materiálov, strihov aj farieb. Oblečenie neradno zanedbávať, ak radi na bicykli aj súťažíte. Pohodlie je jeden z pilierov úspechu. Vyberte si u nás.
 Krátke nohavice – aero aj sloboda pohybu PR článok

Krátke nohavice – aero aj sloboda pohybu

Pre každú cyklistickú disciplínu sú typické iné nohavice, každý cyklista od nich očakáva niečo iné. Bude to obtiahnutý aero model, alebo maximálne pohodlné voľné šortky?
Dresy do teplého počasia - leto prichádza PR článok

Dresy do teplého počasia - leto prichádza

Nech už vyznávaš obopnuté a aerodynamické alebo voľné a pohodlné kúsky, určite oceníš rýchly odvod potu a spoľahlivú termoreguláciu za každých okolností.
keyboard_arrow_up