Nový outfit na výjazd? Nech to odvetráva aj vyzerá

Široký výber materiálov, strihov aj farieb. Oblečenie neradno zanedbávať, ak radi na bicykli aj súťažíte. Pohodlie je jeden z pilierov úspechu. Vyberte si u nás.

Kellys Rival 2 - 39,99 €

Kellys Rival 2
Ľahký a priedušný dres Rival 2 je určený hlavne do teplého počasia. Rýchloschnúci materiál, z ktorého je vyrobený, zbytočne nezadržiava pot a efektívne odvetráva. Elegantný panelový strih s predĺženou zadnou časťou je uspôsobený na športovú jazdu, pričom sa dá dres spredu rozopnúť po celej dĺžke. Samozrejmosťou sú tri otvorené vrecká a jedno vrecko na zips, rovnako aj reflexné prvky. V ponuke ho nájdete aj v bielej farbe s moderným dizajnom. Jeho MOC je 63,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

CRAFT PRO Gravel - 143 €

CRAFT PRO Gravel
Kraťasy s trakmi PRO Gravel sú určené náročným cyklistom, ktorí obľubujú intenzívne výjazdy v teréne, či už na gravely, alebo horskom bicykli. Materiál Lycra Sport Energy pomocou kompresie optimálne stimuluje činnosť svalstva, zatiaľ čo stále zostáva priedušným a príjemným na nosenie. Pohodliu na dlhých tratiach vám bude slúžiť vložka CRAFT Infinity C1. Je špeciálne anatomicky tvarovaná pre mužov, antibakteriálna a má certifikát najvyššej kvality. MOC kraťasov je 179 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

FORCE Pure - 33,99 €

FORCE Pure
Ľahký elegantný dámsky dres od FORCE je vyrobený z príjemného a priedušného materiálu. Je ušitý v športovom strihu a nebude zbytočne plápolať vo vetre a brzdiť váš výkon. Priedušná konštrukcia na bokoch odvádza vlhkosť a udržiava vaše telo v suchu. Tri zadné vrecká poslúžia na prepravu drobností, tyčiniek či gélov, ktoré potrebujete mať pri sebe. Na tréning, výlet či preteky sa môžete zladiť vďaka šiestim farebným variantom. MOC tohto dresu je 54,99 € a nájdete ho v našom MTBIKER shope.

FORCE Pure dámsky dres, žltá Skladom 4 ks

Akcia -23% FORCE Pure dámsky dres, žltá

od 32,99  -23% MOC 54,99 

FORCE Pure dámsky dres, tyrkysová Skladom 4 ks

Akcia -21% FORCE Pure dámsky dres, tyrkysová

od 33,99  -21% MOC 54,99 


Sportful Pro - 47,99 €

Sportful Pro
Dámsky dres Sportful Pro je typický najmä svojou ľahkosťou a výborným odvodom potu. Presne ako to majú profesionálne cyklistky rady. Zabezpečuje to jemná tkanina, z ktorej je vyhotovený. Aerodynamický strih presne sadne a nebude odstávať. Tri priestranné vrecká oceníte, keď ich naplníte výživou a potrebnými drobnosťami. Dres je možné rozopnúť po celej dĺžke zipsom YKK Vislon, ktorý je z oboch strán zakrytý. MOC tohto priedušného dresu je 99,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Castelli CORE MESH 3 - 44,99 €

Castelli CORE MESH 3
Dosiahnutie adekvátneho tepelného komfortu aj počas horúcich dní je možné aj vďaka takémuto tenkému tielku. Sieťovaná štruktúra efektívne reguluje teplotu tela a prináša pocit sucha počas celého výjazdu či intenzívnej aktivity. K pohodliu prispieva fakt, že drží dres ďalej od tela, čo umožňuje maximálne prúdenie vzduchu, ktorý bude telo ochladzovať. Nízky počet švov a minimálna hmotnosť prispieva k pocitu, že ho na sebe ani nebudete vnímať. V dvoch farbách ho nájdete na MTBIKER shope za MOC 44,99 €.

ASSOS Trail Tactica Liner HP T3 - 195 €

ASSOS Trail Tactica Liner HP T3
Vnútorné nohavice Tactica HP 3 s trojicou vreciek v zadnej časti používajú ľahké a priedušné chrániče bokov, čo je často exponované miesto pri pádoch. Pri maratóne často nemáme okrem prilby veľa možností ochrany a podobná konštrukcia, ktorá neobmedzuje pri jazde, je vždy vítaná. Základ tvorí veľmi perforovaná elastická látka. Vložku tvorí viacvrstvová pena 3D Waffle s odvetraním. Viac si môžete prečítať v teste. MOC nohavíc je 195 €. Nájdete ich v MTBIKER shope.

VAUDE Kuro FZ - 94,99 €

VAUDE Kuro FZ
Dres je vyrobený z recyklovaných materiálov a udržateľným spôsobom, čo určite ocení každý milovník a ochranca prírody. Ponúka celorozopínací zips, jedno bočné vrecko so zipsom na peniaze alebo bankomatovú kartu a ďalšie tri vrecká na nosenie potrebných drobností na výjazd. K dobrému tepelnému manažmentu pomáha sieťovina v podpazuší a tiež rýchloschnúci hlavný materiál. Odporúčaná cena dresu 94,99 €. V dvoch farbách ho nájdete v našom MTBIKER shope.

SILVINI Gelo - 59,90 €

SILVINI Gelo
Ľahká a skladná bunda nezaberie v batohu či vo vrecku dresu veľa miesta, no dokáže ušetriť a ochrániť vaše zdravie. A to nielen na jar, ale v podstate počas celej sezóny. Je to základný univerzálny kus oblečenia, ktorý by mal mať každý cyklista vo svojom šatníku. Gelo je vetru odolná bunda s kapucňou ukrytou v golieri, s predĺženým zadným dielom, ktorý chráni pred spŕškou od kolesa a „slimfit“ strihom. Vybavená je aj reflexnými prvkami. Jej MOC je 75,99 € a nájdete ju v MTBIKER shope.


ALÉ Solid Traduardo - 82,99 €

ALÉ Solid Traduardo
Dámske nohavice v anatomickom strihu, špeciálne prispôsobenom pozícii v sedle. Sú navrhnuté na vysoko komfortné nosenie a pre všetky typy postáv. Leg Stability systém zakončenia nohavíc ich udržuje na mieste aj počas intenzívneho pedálovania. Cyklistická vložka W4 Hi Frequency má rozdielnu hustotu a hrúbku, aby čo najviac chránila citlivé partie na dlhých tratiach. Svojou konštrukciu dodáva aj dostatočnú ventiláciu počas horúcich dní. MOC je 80,99 a nájdete ich na MTBIKER shope.

Viac oblečenia na preteky alebo výjazdy nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Podobné články
Oblečenie a výbava na dlhé výjazdy - hor sa objavovať PR článok
Sú tu dlhé a teplé dni a s nimi aj príležitosti na nejaký ten dlhší výjazd. Čo by vo vašej výbave nemalo chýbať?
Dámske oblečenie – všetko pre nežné pohlavie PR článok
Dámska výbava má svoje špecifiká a nejde len o odlišné farby. Ktorý pohodlný kúsok si vyberieš?
Výbava na výjazd - od výživy po servis PR článok
Skončiť s pokazeným bicyklom a navyše hladný, to je nočná mora každého cyklistu. Tak prečo tomu nezabrániť?
keyboard_arrow_up