Dresy do teplého počasia - leto prichádza

Nech už vyznávaš obopnuté a aerodynamické alebo voľné a pohodlné kúsky, určite oceníš rýchly odvod potu a spoľahlivú termoreguláciu za každých okolností.

Kellys Tyrion 2 - 34,99 €

Kellys Tyrion 2
V prípade kúsku Tyrion 2 sa bavíme o ľahučkom letnom drese, pričom jednou z jeho najväčších devíz je použitie rýchloschnúcej látky. To ho predurčuje aj na náročnejšie MTB výjazdy v letných mesiacoch. Strih s predĺženou zadnou časťou je prispôsobený pozícii na bicykli. Bikera určite potešia drobné detaily, ako napríklad handrička na čistenie slnečných okuliarov či malé vrecko na kľúče alebo peniaze na vnútornej strane dresu. Jeho MOC je 39,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

ASSOS EQUIPE RS S11 - 199 €

ASSOS EQUIPE RS S11
Vysoko aerodynamicky efektívny dres EQUIPE RS S11 je tvorený kompresným úpletom miniCheck Tex. Pôsobí ako druhá koža a stará sa nielen o elasticitu a priliehavosť, ale aj o určitú ochranu proti slnku. V chrbtovej časti zas nájdeme látku Stabilizer V11, zabezpečujúcu odvod potu, nakoľko úplet je tu veľmi jemný. Čerešničkou na torte je textúra tkaniny, ktorá zabezpečuje optimálne prúdenie vzduchu vo viacerých pozíciách. MOC tohto dresu je 199 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.


CRAFT PRO Aerolight - 89,99 €

CRAFT PRO Aerolight
Dres PRO Aerolight je tvorený z materiálu Nanoweight s veľmi nízkou gramážou. Jeho hlavným cieľom je maximálny odvod potu. Ten je dosiahnutý jednak veľmi priedušným materiálom a jednak zdanlivo perforovanou prednou časťou. Tým pádom sa hodí do tých najteplejších dní. Tri zadné vrecká sú doplnené štvrtým, ktoré sa uzatvára zipsom. Spodná časť dresu je potiahnutá silikónovým lemom, ktorý zabraňuje jeho vyhŕňaniu. MOC tohto kúsku je 100 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

FORCE Vivid - 42,99 €

FORCE Vivid
FORCE Vivid je ako stvorený pre cestnú cyklistiku – a nielen preto, že ho treba chrániť pred batohmi. Vďaka obtiahnutému strihu bude cyklista dostatočne aerodynamicky efektívny. Okrem toho dokáže zaujať aj moderný dizajn. V chrbtovej časti sa nachádzajú klasické tri vrecká, ktoré uvezú potrebné drobnosti. Okrem zipsu po celej dĺžke cyklista ocení aj protišmykovú gumu v spodnej časti. MOC tohto dresu je 64,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

CTM Rovay S/S - 48,99 €

CTM Rovay S/S
Pohodlný cross-country alebo enduro dres, a navyše vyrobený na Slovensku? Rovay S/S spĺňa obe kritériá a okrem toho aj niečo naviac. Jeho semi-slim fit zaisťuje maximálnu slobodu pohybu pri každom jednom whipe. Vrchná časť je z jemnejšieho, výrazne priedušného materiálu. Oproti tomu spodná časť je stavaná tak, aby vydržala aj drsnejší oder či pád. Pod pazuchami a za krkom sú pridané ďalšie dva extra odvetrávacie panely. MOC dresu je 48,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Castelli AERO RACE 6.0 - 108 €

Castelli AERO RACE 6.0
Ako už vyplýva z jeho názvu, dres AERO RACE 6.0 bude najefektívnejší v disciplínach, kde je dôležitý nízky odpor vzduchu. Strih aj tkanina boli vyberané na základe CFD analýzy a nadobúdajú účinnosť pri rýchlosti 30 km/h a viac. Okrem toho je oproti predošlej generácii vzdušnejší. V chrbtovej časti totiž bola použitá 3D sieťovina, ktorej sekunduje tkanina Velocity Rev2. Rukávy dresu siahajú až k lakťom a sú ukončené bez lemu. MOC tohto dresu je 120 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Sportful Pro - 48,99 €

Sportful Pro
Dámsky dres Sportful Pro je typický najmä svojou ľahkosťou a odvodom potu. Oboje zabezpečuje jemná tkanina, z ktorej je vyhotovený. Navyše je aerodynamického strihu, čo ho predurčuje napríklad aj na pretekanie. Tri priestranné vrecká zas cyklistka ocení, keď sa vychystá na celodenný výlet. Dres je možné rozopnúť po celej dĺžke zipsom YKK Vislon, ktorý je z oboch strán zakrytý. MOC tohto priedušného dresu je 99,90 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Leatt MTB Enduro 3.0 3/4 - 53,99 €

Leatt MTB Enduro 3.0 3/4
Leatt sa okrem chráničov zameriava aj na oblečenie pre gravity disciplíny. To dalo zrod dresu MTB Enduro 3.0, ktorý je vyhotovený s použitím netradičnej kávovej usadeniny. Táto tkanina sa nazýva IceYarn a okrem chladivého efektu sa vyznačuje veľmi rýchlym schnutím – dokonca 200-krát rýchlejším v porovnaní s bavlnou. Jeho strih je pohodlný, ako sa na správny gravity dres patrí a počíta aj s chráničom torza. MOC tohto dresu je 62,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.


Ešte viac dresov, s ktorými môžeš vyraziť aj do horúcich dní, nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie a výbava na dlhé výjazdy - hor sa objavovať PR článok

Oblečenie a výbava na dlhé výjazdy - hor sa objavovať

Sú tu dlhé a teplé dni a s nimi aj príležitosti na nejaký ten dlhší výjazd. Čo by vo vašej výbave nemalo chýbať?
 Krátke nohavice – aero aj sloboda pohybu PR článok

Krátke nohavice – aero aj sloboda pohybu

Pre každú cyklistickú disciplínu sú typické iné nohavice, každý cyklista od nich očakáva niečo iné. Bude to obtiahnutý aero model, alebo maximálne pohodlné voľné šortky?
Dresy do horúcich letných dní PR článok

Dresy do horúcich letných dní

Sezóna sa rozbieha, teploty stúpajú. Vhodný cyklistický dres chráni a hlavne pomáha pri ochladzovaní a odvádzaní vlhkosti. Vyberte si u nás.
keyboard_arrow_up