Krátke nohavice na bicykel - teploty pomaly stúpajú

Dočkali sme sa. Teploty už majú tie správne hodnoty, príroda sa zelená a môžeme konečne vytiahnuť krátke nohavice. Že vám nejaké vhodné chýbajú? S tým vieme pomôcť.

Castelli Unlimited Baggy - 67,99 €

Castelli Unlimited Baggy
Výrobca Castelli je ten, u ktorého by ste hľadali skôr „nadupané“ elastické nohavice pre výkonnostnú cyklistiku. Lenže skúsenosti výrobcu a hlavne potreby cyklistov nepustia. Voľné krátke nohavice Unlimited Baggy sú vyrobené zo strečového materiálu, ktorý je pružný a prispôsobivý. Majú povrchovú úpravu DWR, ktorá znesie dážď či špliechance od kaluží. Kraťasy sú bez vnútornej výstelky, pričom ich MOC je 99,99 €. Nájdete ich na MTBIKER eshope.

Alé R-EV1 Agonista Plus - 164 €

Alé R-EV1 Agonista Plus
R-EV1 označuje pretekársky rad oblečenia. Nohavice Agonista Plus sú určené na dlhé hodiny v sedle počas horúcich dní. Sú vyrobené kombináciou látok Action a Air Cell s pokrokovými technológiami, aby zabezpečili ventiláciu a odvod potu. Vysokú ochranu pred slnečnými lúčmi, dokonalé kopírovanie pohybu vďaka BodyMapping technológii a pohodlie dodá pretekárska výstelka 8 Hi Frequency. MOC je 164 €. Nájdete ich na MTBIKER eshope.

Kellys Stoke - 69,99 €


Hľadáte niečo na voľnejšie cyklistické disciplíny, jazdu na trailoch či enduro, no zároveň vám je sympatická aj univerzálnosť mimo bicykla? Neprehliadnite kraťasy Stoke od Kellys. Sú vyrobené z ľahkého a odolného materiálu ActivDry+. Ten je zároveň aj elastický, čo pridá na pohodlí počas nosenia na biku aj mimo neho. Odnímateľná vnútorná cyklistická výstelka je súčasťou. Univerzálnosť za stanovenú MOC 76,99 € nájdete v MTBIKER eshope.

Santini Cubo - 70,99 €


Elastické cyklistické nohavice bez trakov majú veľmi dobré využitie, nech už je vaša cyklistická disciplína akákoľvek. Výborne poslúžia počas horúcich dní alebo ich pohodlne skryjete pod voľné nohavice. O zlepšený výkon sa postará kompresná látka Thunderbike a pritom sa o pohodlie postará výstelka E-MAX z perforovanej peny. Reflexné prvky zvýšia vašu bezpečnosť za večerného šera. MOC je 78,99 €. Nájdete ich v MTBIKER eshope.

Karpos Val Federia Evo - 76,99 €


Outdoorová „odnož“ Sportfulu patrí medzi špičku vo výrobe odevov, či pôjdete na turistiku, horský bicykel, alebo liezť na skaly. Val Federia siahajú tesne pod kolená, ktoré chránia, no vďaka strečovej látke K-Stretch neomínajú ani neťahajú. Vmestíte pod ne aj chrániče kolien. Povrchová úprava DWR odolá vode aj nečistotám. Na výber sú až tri farebné varianty. Ich maloobchodná cena je 130 € a nájdete ich v našom MTBIKER eshope.

Maloja AnemonaM. Printed - 44,99 €


Atraktívny dizajn, štýlová potlač a moderný strih. To sú hlavné atribúty oblečenia na bicykel, ale aj iné outdoorové aktivity od výrobcu Maloja. Výnimkou nie sú ani krátke nohavice voľného strihu AnemonaM. Printed. Nie je to však iba o štýle. Sú čiastočne vyrobené z recyklovaného materiálu s ekologickou nepremokavou povrchovou úpravou. Na výber sú tri farebné varianty. MOC je stanovená na 90 € a nájdete ich v MTBIKER eshope.

Assos Mille GT C2 - 140 €


Takto to vyzerá, keď sa niečo dobré ešte vylepší. Zdokonalený pohodlný strih v páse, traky krížené do X a zníženie švov a hmotnosti. Pozornosť sa dostala aj výstelke, ktorá zdedila zvýšenú ventiláciu modelov GTS/GTO a dostala 3 mm dodatočného polstrovania. Strih je odvodený z pretekárskych modelov, no zachováva si dostatočné pohodlie. Ideálny model na celodennú cyklistiku. MOC nohavíc Assos je 139 € a nájdete ich na MTBIKER eshope.

Force Fame Lady - 42,99 €


Kraťasy Fame od českého výrobcu Force prinášajú pohodlie, moderný strih a anatomicky tvarovanú cyklistickú výstelku za dostupnú cenu. Určené sú na výlety a jazdu v teplejších dňoch, kedy sa o pohodlie postarajú ploché švy, traky z elastickej Lycry či chrbtová časť zo sieťoviny. K dispozícii sú v dvoch farebných vyhotoveniach. Stanovená maloobchodná cena je 49,99 €. Ponuku nájdete v MTBIKER eshope.

Sportful Neo - 79,99 €


Sportful je známy svojím kvalitným cyklooblečením. Aj tieto „entry level“ nohavice ponúkajú v niektorých častiach bezšvový dizajn, sieťované traky a lemy obstarané silikónovým pásikom. Pre úplné pohodlie je použitá vložka Bodyfit Pro MD. Keď to všetko zmiešame, dostaneme nohavice, ktoré ponúkajú jednoduchosť a pohodlie pre celodenné nosenie. Dostupná je aj dámska verzia. MOC je 79,99 € a nájdete ich v MTBIKER eshope.


Veloskin Chamois - 16,39 €


Trenie medzi sedacími partiami a cyklistickými nohavicami môže z dlhodobého hľadiska predstavovať problém. Vhodným riešením je ochranný krém Veloskin Chamoix, ktorý toto trenie znižuje a napomáha pohodlnej jazde. Obsahuje všetko, čo pokožka potrebuje k svojej výžive, vitamíny a zmes rôznych olejov. Vďaka tomu bude pokožka hydratovaná, ochránená a krém pôsobí aj antibakteriálne. MOC krému je 16,39 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Naša ponuka nohavíc je však oveľa širšia a každý si môže nájsť tie svoje správne. V našom MTBIKER eshope nájdete viac voľných nohavíc alebo elastických nohavíc.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

 Krátke nohavice – aero aj sloboda pohybu PR článok

Krátke nohavice – aero aj sloboda pohybu

Pre každú cyklistickú disciplínu sú typické iné nohavice, každý cyklista od nich očakáva niečo iné. Bude to obtiahnutý aero model, alebo maximálne pohodlné voľné šortky?
Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí PR článok

Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí

Ak si sa bicykla stále neprejedol, či plánuješ splniť svoje ročné ciele, zídu sa kvalitné nohavice – či už na cestu, alebo do terénu.
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
keyboard_arrow_up