Martin Haring víťazne v Rumunsku - ďalšie cenné body pre Slovensko

Náš reprezentant v horskej cyklistike Martin Haring si v sobotu pripísal ďalšie víťazstvo v zbieraní bodov do tohtoročnej olympijskej kvalifikácie v rumunskom Campulungu.

Na pretekoch MTB Academy Cup kategórie C2 nechal za sebou rovnakých súperov ako minulý týždeň v tureckej Ankare, kde zvíťazil v kategórii C1. Za prvé miesto pripisuje na konto Slovenska cenných 30 bodov UCI.

"V prvom kole som urobil technické chyby a kvôli pádu do žihľavy sa prepadol hlboko v štartovnom poli. Rozhodol som sa nevzdať, zabojovať v strmých výjazdoch, čím som postupne v každom kole získaval náskok na svojich súperov a postupne sa prebíjal dopredu. Nakoniec sa mi podarilo prísť do cieľa s náskokom 1 minúty na Francúza Remyho Duquensa a majstra Grécka Dimitriosa Antoniadisa. Takže spokojnosť," napísal po príjazde do cieľa Martin Haring.


"Cesta na preteky do Rumunska nebola plánovaná, Martin sa spolu s koordinátorom MTB XCO Róbertom Glajzom rozhodol na poslednú chvíľu. O to viac všetkých potešilo jeho víťazstvo." povedal na margo Haringovho triumfu Martin Fraňo.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Osem rokov k titulu majstra SR v zjazde

Osem rokov k titulu majstra SR v zjazde

Posledný júlový víkend sme si mnohí vydýchli, že konečne zapršalo, skončili sa tie „výpeky” a sucho. Úplne opačný názor na to mali pretekári na majstrovstvách Slovenskej republiky v zjazde, ktoré sa konali na Malinom Brde pri Ružomberku.
Majstrovstvá sveta Val di Sole – dychberúce súboje a veľké návraty

Majstrovstvá sveta Val di Sole – dychberúce súboje a veľké návraty

Návrat legendy na trón, ďalšie technické problémy Cinka a množstvo zaujímavých príbehov. Poďte si s nami pripomenúť okamihy z MS v rámci cross country a rovnako dojmy nášho Martina Haringa.
Martin Haring – na výjazde so 14-násobným majstrom SR

Martin Haring – na výjazde so 14-násobným majstrom SR

Tento jazdec zrejme ako jediný u nás dokáže už dlhé roky kombinovať na vysokej úrovni cyklokros, cross country, maratóny, či cestnú cyklistiku. Srdcom je ale stále biker a hlavne "pohoďák" so zmyslom pre humor...
keyboard_arrow_up