Specialized S-Works Ares

Cena: 220 

Predám tímovú verziu SPECIALIZED S-WORKS ARES v bezchybnou stave.
Tretry sú vo veľkosti 43.

Specialized S-Works Ares - Špička medzi pretekárskymi tretrami
Specialized S-Works Ares sú navrhnuté pre tých najnáročnejších cyklistov, ktorí hľadajú maximálny výkon a efektivitu pri šliapaní. Sú vybavené najnovšími technológiami a inováciami, vďaka ktorým sa radí medzi absolútnu špičku na trhu.

Kľúčové vlastnosti:
Najtuhšia podrážka: Podrážka FACT Powerline s indexom tuhosti 15/15 pre maximálny prenos sily do pedálov.
Inovatívny systém zapínania: Úplne nový systém bez jazýčka s vystuženou tkaninou Dyneema pre dokonalé fixovanie nohy a prevenciu bočnej rotácie.
Dve nezávislé kolieska BOA: Zabezpečujú presné a pohodlné dotiahnutie.
Technológia BodyGeometry: Zaručuje správnu polohu chodidla a podporu klenby.
Zosilnená päta PadLock: Dodáva nohe stabilitu.
Form Fit: Zväčšený priestor pre prsty pre väčšie pohodlie.
Nízka hmotnosť: Len 220g na pol páru.

Cena: 220€ pri rýchlom jednaní dohoda možná.

Pohlavie: Pánske
Určenie: Športové
Sezóna: Letná
Farba: biela
Veľkosť: 43

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 160
check_circle Aktívne inzeráty: 8
visibility Zobrazenia inzerátov: 126 143

Garmin Edge 830 + Ravemen Fr160

Predám cyklokomputer Garmin Edge 830. Veľmi dobrý stav, ochranné sklo, bez škrabancov a iného poškodenia. Batéria dobíjaná vždy len na 80%, aby vydržala čo najdlhšie. Kupované na Slovensku, originál balenie. Môžem predať spolu so svetlom Ravemen FR160. Cena + 45€. Dôvod predaja je prechod na novší model. Cena 250€, pri rýchlom a serióznym jednaní možná dohoda na cene.
250 

Pells Duke Race 27,5 Carbon

Predám nový na zákazku skladaný MTB bike PELLS DUKE RACE 27,5. Carbonový rám PELLS DUKE vo veľkosti XL. Výbava: Shimano DEORE 1x12 Kľuky Shimano DEORE Prevodník STING bdc96 Brzdy kotúčové hydraulické Deore Radenie Shimano SLX 1x12 Vidlica SR Suntour Raldon Teleskopická sedlovka Kolesá 27,5 Mavic Crossride Plášte Vittoria Barzo 27,5x2,25 Predstavec a riadenie MAX1 Pedalky Shimano SPD obojstranné Bike má najazdených do 200km väčšinou po cyklochodníku. Dôvod predaja - nevhodná veľkosť
1 150 

Leader Fox MAXllll

Predám veľmi zachovalý horský bicykel značky Leader Fox MAXllll. Bicykel používaný ženou, len na jazdenie v meste po cyklochodník. Hliníkové rafky aj páky, plášte vymenené za hladký dezén vhodný na asfalt Prehadzovanie 3x8,radenie a brzdové páky Deore. Pohodlné širšie sedlo. Bicykel vhodný pre ženu alebo staršie dieťa, slopingový rám vo veľkosti 16".
150 
keyboard_arrow_up