Bont Riot+ Hologram

Cena: 130 

Predám úplne nové carbonové tretry BONT RIOT+ Hologram.

Jedná sa o špičkové carbonové tretry z možnosťou tepelnej úpravy v rúre, priamo na nohu.

Farba je biela z perleťovým dizajnom, čo spôsobuje zmenu farby pod rôznym uhlom pohľadu.

Dôvod predaja je nevhodná veľkosť bez možnosti výmeny za väčšie.

https://shop.bontcycling.cz/sk/bont-riot/

Cena vrátane packety 130€

Pohlavie: Pánske
Určenie: Športové
Farba: číra
Veľkosť: 42.5

list Spolu inzerátov: 157
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 125 100

Specialized S-Works Ares

Predám tímovú verziu SPECIALIZED S-WORKS ARES v bezchybnou stave. Tretry sú vo veľkosti 43. Specialized S-Works Ares - Špička medzi pretekárskymi tretrami Specialized S-Works Ares sú navrhnuté pre tých najnáročnejších cyklistov, ktorí hľadajú maximálny výkon a efektivitu pri šliapaní. Sú vybavené najnovšími technológiami a inováciami, vďaka ktorým sa radí medzi absolútnu špičku na trhu. Kľúčové vlastnosti: Najtuhšia podrážka: Podrážka FACT Powerline s indexom tuhosti 15/15 pre maximálny prenos sily do pedálov. Inovatívny systém zapínania: Úplne nový systém bez jazýčka s vystuženou tkaninou Dyneema pre dokonalé fixovanie nohy a prevenciu bočnej rotácie. Dve nezávislé kolieska BOA: Zabezpečujú presné a pohodlné dotiahnutie. Technológia BodyGeometry: Zaručuje správnu polohu chodidla a podporu klenby. Zosilnená päta PadLock: Dodáva nohe stabilitu. Form Fit: Zväčšený priestor pre prsty pre väčšie pohodlie. Nízka hmotnosť: Len 220g na pol páru. Cena: 220€ pri rýchlom jednaní dohoda možná.
220 

Sram Rival 22

Predám nevyužitú cestnú prehadzovačku SRAM Rival 22, 11speed vo veľmi dobrom stave. Cestná prehadzovačka pre 11-rýchlostné kazety s krátkym vodítkom, ktoré pojme najväčší pastorok 28 zubov. Určenie: 2x11 Maximálna veľkosť pastorka: 28 z. Dĺžka vodítka: Short Technológia: Exact actuation ™, AeroGlide Pulleys ™ Hmotnosť: 180 g Farba: Čierna, strieborná https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/prehadzovacky/cestne/sram-rival-22-cestna-prehadzovacka-2x11sp-p31062.html Cena 30€ + doprava
30 

Compressport R2

Ponúkam na predaj kompresné návleky na lýtka Švajčiarskej firmy Compressport. Model R2 vo veľkosti T4, veľkostná tabuľka viď foto. Návleky sú nové nikdy nepoužité v bielej farbe. Sú vhodné na regeneráciu po ťažkých tréningoch - cyklistika, beh, turistika. Mám 2ks, u mňa sú nevyužité pre nevhodnú veľkosť. 1ks už predaný Cena za ks / 35€ + poštovné.
35 
keyboard_arrow_up