Cybex Zeno Bike Maliblue

Cena: 349 

Predám málo používaný (asi 6x) cyklo vozík CYBEX ZENO BIKE kupovaný 6/2023.
Vozík ma pohodlné zadné odpruženie pre maximálny komfort Vášho dieťaťa. Veľké zadné nafukovacie kolesá, zadná zaisťovacia brzda. Vozík je možné použiť ako na rýchloupinák tak na pevnú os.
Jednoducho a rýchlo sa dá zložiť alebo prerobiť na pohodlný kočík.
Vozík je v záruke a s dokladom u kúpe.
Dôvod predaja: kúpili sme prednú detskú sedačku THULE ktorá nám postačuje a malý je v nej spokojný.

Vlastnosti:

výškovo nastaviteľná rukoväť
palubné uloženie oja a predných kolies
zadné vrecko vo väčšej veľkosti vs. ZENO
nožná zaisťovacia brzda
predné otočné kolesá
sieťovaný kryt a slnečná clona
mäkké zadné odpruženie
kompaktné zloženie behom pár sekúnd
pohodlné polstrované športové sedenie
Palubné uloženie oja bicykla a otočných kolies umožňuje rýchle a jednoduché prepínanie medzi režimami prívesu a kočíka
Značka:Cybex Hmotnosť kočíka (14-17 kg) Nafukovacie kolieska áno
Súčasťou vozíka je aj zadné svetlo a vlajka.

list Spolu inzerátov: 16
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 9 616

Suunto Race

Predám Suunto Race kupované tu na mtbiker 2/2024. Hodinky bez jediného škrabanca ako nové, komplet balenie. Záruka a doklad o kúpe samozrejmosť.
299 

Giant Propel Advance 2

Predám málo používaný, zachovalý cestný bicykel Giant Propel Advance 2 veľkosť S 167cm/173cm. Bicykel je bez škrabancov, nepadnutý. Na bicykli som vymenil nové plášte Pirelli P7 Sport 24mm Bicykel bol kupovaný v SNV v predajni SCHWABIK. Bicykel má podľa počítača a STRAVA najazdených 2300km. Taktiež viem k bicyklu za 100€ pridať navigáciu Lezyne MEGA XL s držiakom na cestný bicykel na predstavec, držiakom na mtb, snímačom rýchlosti, snímačom kadencie, hrudným pásom. Bicykel tak ako je na foto s pedálmi, košíkmi na flaše má 8,4kg. Predávam z dôvodu nedostatku času, nakoľko priorita pre mňa je mtb a trailový beh. Cestu som mal len vždy ako doplnok. Špecifikácia bicykla: VeľkostiXS, S, M, ML, L, XL FarbyCarbon/Green/Gray RámAdvanced Composite VidlicaAdvanced Composite, hybrid OverDrive Steerer RiadidláGiant Contact PredstavecGiant Connect SedlovkaGiant VECTOR Composite SedadloGiant Contact Forward RadenieShimano 105, 11-speed PrešmykačShimano 105 PrehadzovačkaShimano 105, 11-speed BrzdyGiant SpeedControl Brzdové pákyShimano 105 KazetaShimano 105, 11-28, 11-speed ReťazKMC X11EL-1 KľukyShimano 105, 50/34 Stredové zloženieShimano Press Fit, RS500 RáfikyGiant P-A2 NábojeGiant Performance Tracker Road, sealed bearing ŠpiceSapim Race
999 
keyboard_arrow_up