Thule Chariot Cross

Cena: 620 

Predam thule chariot cross. Vozik je v perfektnom stave. Vozik ma odpruzenie , je k nemu prsiplast a slnecna clona, tazna tyc na bycikel, pripojka na bicykel na osku, bezecke koleso . Vozik je vycisteny, pripraveny na pouzivanie.
Najlepsie osobny odber. Pripadne viem zabezpecit dovoz v ramci 50km. Mala dohoda na cene mozna v pripade seriozneho jednania.

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 10
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 10 591

Transition Patrol

Predam bike Transition Patrol mullet 29/27,5 v L veľkosti a hliníkovom prevedení. Bike je v TOP stave, pravidelne servisovaný. Rám: Patrol Alloy 160mm - rám má flip chip - momentálne 170mm zdvihy aj v predu aj vzadu. Rám má doživotnú záruku. - Tlmič: DVO jade X - progresivna struna na jazdca cca 75-90kg. - Vidlica: Marzocchi Z1 Air 170mm travel/44mm Offset - po servise - Hlavové zloženie: FSA NO.55R/57 - nové - Riaditka: Race Face Alloy 35 SM (800x20) - Sedlo: ANVL Forge Cromo - Sedlovka: OneUp Dropper Post - po servise - Brzdy: Magura MT7 - po servise - Kotúče: Magura centerlock - Radenie: Shimano XT 12 speed - Prehadzovačka: Shimano Xt 12speed - nová - Kazeta: Shimano deore 12 speed - Reťaz: Shimano XT - nová - Kľuky: Race face - Ráfiky: Stans Flow S1 , možnosť zadného ráfuka DT swiss - doplatok 150 Eur. - Plášť predný: Schwalbe Magic Mary, Super Trail, Soft (29x2.4) - Plášť zadný: Schwalbe Big Betty, Super Trail, Soft (27.5x2.4) Som prvý majitel biku, je k nemu komplet dokumentácia, nahradné diely do komponentov , 3 rockringy, patróna do vidlice na 160mm zdvih, atď. Bike je pravidelne servisovaný , komplet oblepený vo fólii, premezané ložiská v ráme, tlmič a vidlica po veľkom servise, nová reťaz a hlavové zloženie, preventívne vymenené ložiská v nábojoch, nový zadný plášť, nové platničky v brzdách - originál magura + servis bŕzd. Nové gripy. K biku je možnosť dať nové koleso DT swiss s doplatkom 150 Euro. Bike predávam bez pedálov. Iba sadnúť a jazdiť. Viac foto pošlem ak je seriozny zaujem.
2 390 
keyboard_arrow_up