Fox V1 + 100% Strata 2

Cena: 100 

čauko
predávam prilbu + okuliare lebo aj bajk predávam a nemám na to teraz nanešťastie čas
prilba a okuliare neboli nikdy ťuknuté pádom, na prilbe je možno pár škrabancov z bežného používania. Prilba má technológiu mips. Používal som ju asi 2 roky spolu s okuliarmi.
Je to veľkosť L ale hlavu mám malú a sedela parádne, osobne by som to typol medzi S a M, treba vyskúšať. Vnútro prilby sa dá pekne vybrať a oprať. Neviem moc ako sa ceny pohybujú čo sa týka prilieb a okuliarov, tak sa poprípade vieme aj dohodnúť.

Farba: čierna
Veľkosť: L

list Spolu inzerátov: 6
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 3 813
30. 8. 2022
Seriozne jednanie, komunikacia bez problemov.
29. 8. 2022
Predavajuci veľky pohoďak, odporučam spokojnosť, dakujem...

Trek Remedy 8 2018

čauko, mám na predaj tento bajk, nemám na neho už nanešťastie čas, tak nech poslúži niekomu inému. Práve vyšiel zo servisu, ani platničky som nezabehol. Je tam kopa nových vecí, tak si predstavujem niečo ako 1600€ :D Nové veci: Galfer fialové brzdové doštičky Predný kotúč - galfer Wave 203 Zadný kotúč - galfer Wave 180 Zadný ráfik - DT Swiss EX 511 Sedlovka - bontrager drop line teleskopická Predný plášť - maxxis shorty 3C max terra exo tr Zadný plášť - maxxis high roller II 3C max terra exo tr (oba bezdušovo nahodené) Reťaz - GX Spravený servis na komplet, veci ponastavované, nič nepraská, nové oleje tam sú tiež. Od kúpy výbava: SRAM GX 12 rýchlostná Brzdy - Sram guide R Bontrager rajdy s FSA hlavovým RS Lyrik s dvoma tokenmy RS reaktiv RT3 deluxe Desceant kľuky crank brothers stamp 7 large Predný ráfik - line comp 30 Bajk má pár oderkov, ale len kozmetické. Investovať do ničoho netreba, treba prísť a poskúšať
1 600 
keyboard_arrow_up