Assos Equipe RS S9 Targa veľ. L

Dres značky Assos, model Equipe RS R9. Veľmi málo nosený, nesadla veľkosť. Na cene sa vieme aj dohodnúť. Nemám problém zaslať kuriérom/poštou/packetou.

Pohlavie: Pánske
Druh športu: cyklistika
Farba: čierna
Veľkosť: L

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 38
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 34 527
23. 2. 2024
Velmi korektna a rychla komunikacia, vsetko prebehlo bez problemov
13. 9. 2023
Super komunikacia, rychle vybavenie
23. 11. 2022
Super rýchla a stručná komunikácia

Lezyne Stainless Pedal Hook držiak bicykla na stenu - 2 sety

Predám držiaky na stenu Lezyne s kompletným balením (1 set = 1 držiak za pedál, 2 opierky na kolesá, 6 skrutiek). Váhový limit držiaku je 32 kg. Cena za set je 30 €, mám k dispozcícii 2. Na cene sa vieme aj dohodnúť. Nemám problém zaslať kuriérom/poštou/packetou. Viac informácií tu: https://ride.lezyne.com/collections/bicycle-storage-1/products/stainless-pedal-hook
30 

Isadore ICH limitovaná edícia veľ. M

Dres značky Isadore, model Alternative. Limitovaná edícia ICH. 2x oblečený. Na cene sa vieme aj dohodnúť. Nemám problém zaslať kuriérom/poštou/packetou.
90 

Giant TCR - Ultegra 2x11 - takmer nejazdený - dual wattmeter

Minimálne jazdený bicykel (do 300 km) s duálnym wattmetrom na mechanickej sade Shimano Ultegra. Dôvod predaja - nevyužitý. Špecifikácia: Sada (prehadzovač, prešmykač, brzdy, kľuky): Shimano Ultegra 2x11s Kľuky: Shimano Ultegra 34-50 s Giant PowerPro wattmetrom Kazeta: Shimano Ultegra 11s, 11-30 Reťaz: KMC X11SL-1 Kolesá: Giant P-R2 Disc Sedlo: Ergon SR Sport Gel M/L Omotáka: Brooks Cambium Rubber 3 mm Cena: 2 200 € (možná dohoda)
2 200 
Pozri si tento produkt v shope

ASSOS EQUIPE RS S9 TARGA dres, čierna

V Assos vytvorili dres pre WorldTour. Potom ho vylepšili pre zapálených cyklistov, ktorí sa sami sponzorujú, ale požadujú výkon na profesionálnej úrovni. Teraz ho vylepšili znova. Generácia TARGA zahŕňa aerodynamické detaily svojho predchodcu a zároveň zvyšuje pohodlie a štrukturálnu stabilitu. Výkon, pohodlie, kvalita - výnimočnosť modelu RS S9 TARGA pocítite.
Cena: 179 €
keyboard_arrow_up