Race Face kratasy

Cena: 15 

Predam tieto MTB kratasy Race Face, su v dobrom stave (bezne znamky nosenia), vsetky zipsy funguju, niesu nikde roztrhane. Je to velkost L (mne uz su velke, tak ich predavam ;)).
Maju 2 vacky vpredu, 2 vzadu (na zips), 1 zboku (na zips, zrejme mysleny na mobil, ja som ho tam nosieval a pri pedalovani nezavadzal) a este ma 2 zipsy na stehnach koly vetraniu. Vzadu sa daju stiahnut suchym zipsom a je k nim aj opasok.
Predam ich za 15e + postovne, pripadne osobnne v PB

Pohlavie: Pánske
Druh športu: cyklistika
Farba: čierna
Vložka: bez vložky
Veľkosť: L

list Spolu inzerátov: 11
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 2 391
23. 9. 2024
Všetko v poriadku

FOX 20Wt Gold olej do vidlíc, 946 ml

Predám tento olej. Je nový, ani som ho neotvoril. Pôvodná cena: 24e Predám za: 18e + poštovné/packeta/osobne v PB Predávam viac vecí, v prípade záujmu sa vieme dohodnúť na mnozstevnej zľave. ;)
18 
verified
Zakúpené na MTBIKER

CTM Toper L taška na rám, 1 l, tmavosivá

Predám túto tašku na bicykel CTM Toper L s objemom 1l. Ani raz som ju nepoužil, je úplne nová. Pôvodná cena: 17e Predám za: 10e + poštovné/packeta Predávam viac vecí, v prípade záujmu sa vieme dohodnúť na mnozstevnej zľave. ;)
10 
verified
Zakúpené na MTBIKER

Zulu wild water 15l dry bag (2ks)

Predám dry bag Zulu wild water 15l (mám 2ks). Sú vo veľmi dobrom stave. Sú vhodné na bikepacking vďaka svojej vodeodolnosti. Predám 1ks za 7e Prípadne 2ks za 12e +Poštovné/packeta Predávam viac vecí, v prípade záujmu sa vieme dohodnúť na mnozstevnej zľave. ;)
keyboard_arrow_up