Zapletené koleso Mavic En-427

Cena: 70 

Čauko, predávam toto vyplatené koleso Mavic EN-427 s nábojom MDK Disc Pre Boost, os 12x148 mm ,, Má dobrý zvuk:)"". Koleso je v dobrom stave náboj som vyčistil a namazal nemá ani vôľu nič ,samozrejme známky používania sú v podobe menších škrabancov ale ani preliačenina nie je. Jazdené bolo cca jednu sezónu. Koleso bolo prepletené v Mtbikeri kde sa dali spoľahlivé špice DTswiss champion. Orech je na HG kazety. Dúfam, že toto koleso niekomu urobí radosť:)

Materiál: hliník
Pre brzdy: Kotúčové
Umiestnenie: Zadné

list Spolu inzerátov: 9
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 3 507
11. 7. 2024
Všetko ako má byť, odporúčam !
2. 7. 2024
vsetko podla dohody

Predám zadnú brzdu Sram Level T

Čauko, predám túto brzdu Sram Level T bola jazdená cca 1-2 sezóny známky používania v podobe odierok ale nič vážne. Brzda funguje bez problémov sú v nej aj platničky tiež v celku dobrom stave. Bola zhodená s biku CTM Dirtking . Dúfam, že niekomu ešte dobre poslúži:)
25 

Predám zadnú brzdu Sram Level

Čauko, predám túto brzdu Sram Level bola jazdená 2 roky a bola zhodená z CTM Dirtking. Na brzde sú známky používania ale nič vážne. Brzdu bude možno treba odvzdušnit záleží podľa potreby dlho mi stála v garáži. Pridám k nej a tieto platničky Extend ,, kto bude chcieť "sú skoro úplne nové. Dúfam že brzda ešte niekomu dobre poslúži:).
20 
keyboard_arrow_up