CatEye V2C Digital kadencia/rýchlosť sada

Cena: 30 

Spoľahlivá bezdrôtová komplet sada počítač, združený snímač rýchlosti a kadencie gumové sedlo, plus držiak na volant/ predstavec ( obe oddelené časti jednoducho namontujem pomocou rýchloviazačov ), Japonská kvalita, presnosť, funkčnosť množstvo sledovateľných informácií. Ako nový bez škrabancov, len bez krabičky. Kódovací protokol 2,4GHz. Pri platbe vopred je cena aj s poštovným.

Typ tachometra: Bezdrôtový

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 67
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 59 353
17. 6. 2024
Veľmi dobrá komunikácia, jednanie a celkový predaj. Veľká spokojnosť.
29. 2. 2024
100% spokojnosť. Bicykel som si mohla osobne vyskúšať, bola možnosť spýtať sa na všetky informácie. Komunikácia bola bezproblémová rovnako ako samotný predaj. Veľká vďaka!
Veľmi príjemná a seriózna záujemkyňa o kúpu. Doporučujem.
2. 6. 2023
Všetko v poriadku, trenažer 100% stav, bezpecne zabalene, rýchle dodanie super komunikacia Dakujem
Seriózny kupujúci, odporúčam
18. 2. 2023
Všetko v poriadku tak ako bolo v inzeráte. Ďakujem.
Odporúčam kupujúceho.
4. 11. 2022
Super komunikcia, ponukany bike odpovedajuci stavu uvadzaneho v inzerate, spokojnost
Seriózny kupujúci, žiaden špekulant, odporúčam.
15. 12. 2022
Super komunikacia, pekne bezpecne zabalene. Max spokojnost a velka vdaka predavajucej.
11. 5. 2022
všetko prebehlo v poriadku, platil som dopredu, hned po nabehnuti penazi mi predajca tovar poslal, o čom ma informoval - tovar došiel v stave, ako bol prezentovany v inzerate. . dakujem
Bez výhrad a komplikácií. Odporúčam kupujúceho.
16. 5. 2022
Tretry sadli ako uliate, dcéra sa potešila.
31. 1. 2022
Stav ramu zodpovedal popisu, komunikacia a priebeh transakcie s predajcom boli v poriadku, z mojej strany uplna spokojnost.
Seriózny kupujúci, odporúčam
7. 6. 2021
Veľmi dobre sa mi na ňom jazdí super preraďuje a všetko ide tak ako má.
Seriózny záujem kupujúceho, žiaden špekulant ale konečný užívateľ. Odporúčam ju, vie čo chce a nechá si vysvetliť rozdiely.

Dámsky Giant Liv Avail M/L Tiagra

Hliníkový rám dámskej veľkosti M/L výška postavy 163-178cm ( na foto nastavený pre výšku 165cm ). Karbonová vidlica aj sedlovka typu auto-aling, zaručujúca správne natočenie. Vybavený sadou Shimano Tiagra 2x10 ( 50-34 x 11-32z ) rada 4700 duálne voliče bez trčiacich káblov + prešmyk +prehadzovák s dlhším ramienkom kvôli väčšej zadnej kazete umožňujúce aj ľahšie zdolávanie kopcov. Rovné ľahko sa točiace a nezbrzdené kolesá Giant SR2, kľuky FSA. Povrchové znaky používania a veku bez vplyvu na funkčnosť. Dámska geometria rámu, plus krátky predstavec a dámske špeciálne sedadlo. Volant barany Deda-Newton. Známy pôvod garantujem, pripravený na požívanie bez potrebnych ďalších investicií . Predná pneu Schwalbe Dynamic a zadná Vittoria Rubino Pro. Ideálny pre slečnu/ dámu začínajúcu s cestnou cyklistikou ktorá nechce na začiatok veľa minúť.
499 

Cyklotrenažér

Málo používaný ( len zo zdravotných dôvodov rozhýbania kolena po operácii ) plne funkčný s mechanickom reguláciu záťaže/ odporu. Pri rýchlom jednaní a serióznom záujme viem ponúknuť aj modrú špeciálnu pneumatiku Schwalbe rozmeru 700x23C ( +5€ )na cesťák určenú pre tento druh trenažéru.
45 

Pearl Izumi BOA dámske cyklotretry 36-36,5

Predám dámske cyklotretry s bezšnúrkovým pohodlným uväzovaním BOA. Výborný stav. Veľkosť 36-36/5. Možné uchytenie na viacero typov záražiek … pružnosť 8… pár krát obuté a viac chodenie ako bicyklovanie vidieť na pätách -opätkoch, samozrejme bez vplyvu na funkčnosť
35 
keyboard_arrow_up