Wahoo speed sensor/Garmin cadence sensor

Cena: 20 

Wahoo speed sensor cena 20e predany
Garmin cadence sensor 20e
Wahoo cadence sensor uplne novy 30e

Pri platbe vopred Mozem poslat aj postou.

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 165
check_circle Aktívne inzeráty: 20
visibility Zobrazenia inzerátov: 196 188

Wiggins, Velkost ramu 48(ako trek specialized, giant)

Ponukam cestny Bicykel Wiggins v top stave. Najazdene 200km. Na bike betreba menit absolutne nic. Velkostovo pasuje na vysku 155-166cm. Idealby pre juniorov, alebo zaciatocnikov.
420 

Canyon clfc endurace, ultegra Velkost L

Ponukam na predaj Karbonovy cestak Canyon elektronicka Vybava shimano ultegra. Je to uz starsi model a najazdene ma okolo 7000km.Na rame sa uz kde tu najdu nejake nedostatky, no po technickej stranke je na tom super. Nova Kazeta novy Prevodnik, retaz, stredove zlozenie, loziska na kolesach a aj novy orech. Vsetky nove diely maju najazdene 500km. Kazeta 11/32 Prevodnik 50-34 Kluky 175mm Skvele kolesa mavic ksyrium Pro ust Plaste vittoria Rubino Pro 700x25 bezdusove Sedadlo prologo ndr Pedale spd shimano
1 500 

Orbea gain elektricky Bicykel Velkost S

Ponukam na predaj elektricky Bicykel vo vybornom stave. Nizky najazd kilometrov. Batéria je jedným z najpozoruhodnejších komponentov systému eBike, takže bol urobený každý krok, aby sme našli najľahšiu, najmenšiu a najdiskrétnejšiu jednotku. Batéria Gain Enough Range vám poskytuje dostatok energie, nie viac. Eliminuje potrebu objemnej batérie s vysokým výkonom, ktorú je potrebné z bicykla vybrať. Vnútorné vedenie káblov je starostlivo vedené po najlepšej ceste pod predstavcom a cez hlavovú trubku, bez drhnutia alebo chrastenia a je optimalizované pre tradičné aj elektronické systémy radenia. Patentované rozpery náhlavnej súpravy vyhladzujú prúdenie vzduchu a ponúkajú jednoduché nastavenie. Celý cestný rad Orbea ponúka toto čisté riešenie s OC Integrated predstavcami a krytmi káblov. Ovládacím centrom Gainu je atraktívne a diskrétne tlačidlo na hornej trubke a cyklopočítač namontovaný na predstavci. Pomocou jednoduchého rozhrania iWoc ONE môžete zapnúť alebo vypnúť systém, skontrolovať úroveň asistencie motora a zobraziť zostávajúce nabitie batérie. Farebné LED osvetlenie vám dáva všetky potrebné informácie na dosah ruky.
1 700 
keyboard_arrow_up