Cube Stereo HTC 160 Carbon

Cena: 1 100 
Doklad o kúpe: Áno

Predám celoodpruženy bike Cube Stereo HTC 160. Bike je vo veľmi dobrom stave, odpruženie funguje veľmi dobre, rám nemá žiadne veľké oderky. Vidlica je Fox atlas so znížením zdvihu zo 160 na 120mm. Tlmič Fox funguje bez problémov. Radenie Shimano XT. Píla je prerobená na 2 kotúče + rockring. Inštalovaný napínak reťaze specialized. Brzdy sú Formula RC a kolesá DT Swiss na priemyselných ložiskách. Nové riaditka a predstavec Kellys a teleskopka TransZ. Nové plášte Maxxis High roller a Assegai 2.4". Pridám aj pevnú sedlovku, 2x nové brzdové doštičky a patku prehadzovacky. Bike slape veľmi dobre do kopca na to, že má 160mm zdvihu. Z kopca je vďaka 65° hlavovému uhlu tiež super. Geometria je veľmi podobná novým bikom.

Modelový rok: 2014
Počet prevodov: 2x10
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm
Priemer kolies: 27.5"
Materiál: karbón
Farba: čierna
Pohlavie: Pánske
Vidlica: Vzduchová
Tlmič: Vzduchový
Materiál kolies: Hliník
Zdvih zadnej stavby: 140 - 169 mm
Teleskopická sedlovka: áno
Sada: Shimano XT
Veľkosť: XL

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 43
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 21 019

Predstavec KS Ether 50mm

Predám predstavec KS Ether. Dĺžka 50 mm, na priemer 31.8mm. Je vo výbornom stave,u mňa bol na biku veľmi krátko, len som ho vyskúšal, ale nakoniec som dal dlhší. Nemá žiadne oderky, ani není ošúchaný. Má super uchytenie, ktoré vám pri páde nerozbije kolená + super titánové skutky. Je dosť masívny, ale pritom ľahký, vhodný na trail, enduro, ale aj XC. Pošlem aj packetou na dobierku.
45 

CTM jerry

Predám detský horský bicykel CTM jerry. Bicykel je v dobrom stave, trochu ošúchaný, ale plne funkčný. Vymenené gripy a plášte.
150 

Lapierre sedlovka na nahradne diely

Predam teleskopicku sedlovku Lapierre. Zdvih 125mm, priemer 31,8. Na nahradne diely, alebo staci len vymenit patronu a inac je ako nova. Len sedlovka, bez ovladania na riaditkach. Poslem aj na dobierku, alebo zasielkovnou.
25 
keyboard_arrow_up