Forbidden Dreadnought V1 - L

Cena: 3 900 
Doklad o kúpe: Nie

Na predaj Dreadnought kupovaný 10/2023. Som druhý majiteľ - kupoval som ho ako rámovú sadu. Predošlý majiteľ mi ho predal prakticky nový, ja som najazdil zatiaľ necelých 1600km, jazdené v blate, snehu, prachu, takže pri predaji musím už vymeniť niektoré ložiská v ráme. Vyskladaný je z rôznych dielov, niektoré sú kvalitnejšie, niektoré už hodne obúchané, ale väčšinou plne funkčné. Rám je od pôvodného majiteľa oblepený ochrannou fóliou na mieru pre daný rám. Niektoré komponenty viem pri predaji vymeniť za iné.

Cena pri predaji:

3900 eur - s vidlicou Ohlins RXF36 M.2 170mm, Manitou na fotkách som z bicykla vyhodil, lebo pri jazde hodne vŕzgala v korunke a kazila celkový super dojem z bicykla

2300 eur - samotný rám s tlmičom

Komponenty:
Vidlica: Manitou Mezzer PRO 170mm
Tlmič: Ohlins TTX2 air - ešte som ho neservisoval, predtým bola robená na ňom úprava kompresie u Halbicha
Predné koleso: Roval Traverse hliník, náboj DT Swiss 240 non boost s boost koncovkami
Zadné koleso: Newmen Advanced SL A30, náboj DT Swiss 350 boost
Plášte: solídne ojazdené - vpredu WTB Vigilante, vzadu Maxxis DHR 2
Brzdy: Shimano Saint, platne EBC, kotúče Sram Centerline
Kľuky: solídne ojazdené RF Turbine, predvodník RF - nový 28Z, stred FSA - nový
Prehadzovačka: SRAM XX1 12 speed nastavená na 11 prevodov
Radenie: Sram GX - 11 speed
Kazeta: Garbaruk 11 speed pre SramXD 10-50 rozsah - minimálne jazdená
Reťaz: Sram GX - minimálne jazdená
Riadidlá: Enve M7 karbón
Sedlovka: One UP V2 - 210mm 31,6mm

Zvyšok komponentov + stav - viď foto

Bicykel predávam z dôvodu, že mi úplne nevyhovuje na jazdenie smerom k trailom (nahor). High pivot pohon pridáva dosť veľký odpor. Ale ako zle chodí smerom hore, tak skvelo chodí smerom dolu. Pri predaji si ho treba ísť pozrieť a prípadne vyskúšať. Posielať ho nebudem.

Modelový rok: 2023
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 170 a viac mm
Priemer kolies: 29"
Materiál: karbón
Farba: modrá
Vidlica: Vzduchová
Tlmič: Vzduchový
Materiál kolies: Karbón
Zdvih zadnej stavby: 140 - 169 mm
Sada: SRAM X1
Veľkosť: L

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 8
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 4 098

Trek Fuel EX Gen.5 - L - 2021

Na predaj TREK FUEL EX kupovaný 09/2021 v BikeZA. Bola to len rámová sada, ktorú som mal osadenú na jazdenie v rôznych podmienkach. Aktuálne bicykel predávam v konfigurácii na jazdenie ľahkých trailov na zdvihoch 130/130mm. Najazdené má hodne, je rôzne obitý. Silne ojazdené komponenty boli priebežne menené za nové vrátane všetkých ložísk. Aktuálne sa ložiská tvária OK, ale je to s nimi nekonečný boj. Okrem toho bol reklamovaný lak na ráme a prasknutá zadná vzpera - lak má pod tlmičom jemné trhliny v laku - je to aj na jednej z fotiek - Trek sa vyjadril, že je to OK a dal mi k tomu štedrý poukaz na nákup ďalšieho tovaru ako ospravedlnenie. Prasknutú zadnú vzperu vymenili za novú. Odvtedy bicykel jazdím viac-menej už len na light trailoch občas a na XC okruhoch. Väčšinu ťukancov som sa snažil zdokumentovať na fotkách. Komponenty: Vidlica: Rock Shox PIKE Ultimate 130mm Tlmič: Rock Shox Super Deluxe Ultimate air + MEGNEG 210x55 - zdvih zadnej stavby 130mm. K rámu bol originál FOX originál ladený pre TREK s Thru Shaftom a RE:Aktivom. Tento tlmič mi ale vytiekol a nedal som ho už robiť - je dosť taký slabučký nepodarok. Ale viem ho dať k bicyklu. Predné koleso: Roval CONTROL SL - staršie ale fajn kolesá, nevýhoda je len menšia vnútorná šírka ráfu 22mm Zadné koleso: ROVAL CONTROL SL + boost koncovky Plášte: vpredu Vittoria MAZZA 29x2,4, vzadu Vittoria Martello 29x2,35 Brzdy: Shimano XTR - vzadu je strmeň SLX Kľuky: SRAM X01 karbón 170mm Prehadzovačka: SRAM X01 Radenie: Sram GX - 12 speed Kazeta: SRAM X01 10-50 rozsah - na môj vkus má najazdené málo, ale s novou reťazou už na ľahkých prevodoch preskakuje Riadidlá: RENTHAL Fatbar carbon Sedlovka: SDG Tellis - 200mm 31,6mm Zvyšok komponentov + stav - viď foto Pri predaji si ho treba ísť pozrieť a prípadne vyskúšať, nech človek vie čo kupuje. Posielať ho nebudem.
2 700 
keyboard_arrow_up