Marin Headlands 2

Cena: 2 250 
Doklad o kúpe: Áno

Predám celokarbónovy gravel bike Marin Headlands 2 vo veľkosti 56. Bike je v 100% stave, bez známok používania. Žiadne funkčné nedostatky.
Vymenené sú ráfky za karbónové Roval Terra (náboje DT swiss 370), sedlovka S-works, riaditká Roval Terra. Pohon 1x11 Shimano GRX 800, kazeta Shimano XT (11-42z), prevodník WolfTooth (38z), nová omotávka. Plášte Maxxis Rambler 45, tubeless.
Na hornej rámovej trubke malý, povrchový škrabanec. Len osobný odber s kontrolou a vyskúšaním.

Počet prevodov: 1x11
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Materiál: karbón
Farba: oranžová
Pohlavie: Pánske
Priemer kolies: 28"/29"
Materiál kolies: Karbón
Sada: Shimano GRX
Veľkosť: 56

list Spolu inzerátov: 183
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 97 420

Ion hipbag traze 1l

Predám ľadvinku ion hipbag traze 1l. Bola použitá na jednom výjazde, 100% stav. Farba čierna, objem 1l. Do hlavnej časti sa v pohode zmestí nepremokavá bunda. Sú v nej umiestnené 3 malé "sieťované" vrecká drobnosti - tyčinka, malá peňaženka.... Na bokoch sa nachádza na jednej strane vrecko na zips, tam sa zmestí mobil (mám iPhone XS) a jedno bez zipsu, kde sa zmestí napr. buffka. Dôvod predaja je, že by som chcel vyskúšať CamelBak Chase Race 4 - možná výmena.
40 

Vesta Endura Hummvee Gilet

Predám vestu Endura. Len vyskúšaná, bez známok používania. Má vetruodolný predný panel s vodoodpudivou úpravou, sieťovaný zadný panel, zbaliteľná do vrecka dresu. Veľkosť M, farba je tmavomodrá - blueberry.
33 
keyboard_arrow_up