Predám do dobrých rúk svoj krásny Kellys ktorý som pretvoril sám na gravel

Cena: 500 
Doklad o kúpe: Áno

Po dlhom váhaní ponúkam na predaj svoj veľmi zachovalý a krásny Kellys gravel, ktorý bol pôvodne crossbike. Prerobil som si ho sám, počas dlhých zimných večerov, keď som sa rozhodol že okrem Mtb chcem jazdiť gravel. Bol kupovaný vo Zvolene v predajni, tam bol aj prvý záručný servis vykonaný, potom som si ho už servisoval sám. Bola menená obyčajná vidlica za športovejšiu, nastaviteľnú a uzamykateľnú, menil som predné prevody z 3. na 2., prorobil som predné pôvodné brzdy ráfikové na kotúčové, zadné boli už originál kotúčové, plášte boli viackrát menené momentálne sú Continental Speedride 700x40, menené a prispôsobené boli aj riadítka na gravelové+brzdové páčky aj radenie na Microshift 3x9, ale predok sa radí len na dva stupne. Teraz v auguste som s ním absolvoval aj kúsok cesty Eurovelo 6 bez problémov aj terénom aj asfaltom.Cez zimu bol servisovaný stred- vyčistené a namazané,a zadný náboj je tiež nový.Reťaz bola menená.Má odjazdené 1693km. Všetky komponenty môžem rozpísať ak bude záujem. Je to univerzálny bike(aj pre vyššie postavy), ktorý ešte niekomu dlho poslúži, dôvod predaja je prechod na Gravel inej značky.Bike predávam bez taštičiek,ale viem pridať pár drobností.Ak by bol záujem, píšte správu alebo mail,alebo volať.V okruhu 50km viem doviezť +15eur.

Modelový rok: 2021
Počet prevodov: 2x9
Brzdy: Kotúčové mechanické
Materiál: hliník
Farba: červená
Pohlavie: Unisex
Vidlica: Pružinová
Priemer kolies: 28"/29"
Materiál kolies: Hliník
Sada: Shimano Alivio, Shimano Altus
Veľkosť: L, XL
Výrobné číslo bicykla: KL29007570

list Spolu inzerátov: 34
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 12 291
Velmi som spokojny s kupou. Vsetko mi bolo vysvetlene a bicykel je v krasnom a dobrom stave. Odporucam do buducna od tohto predajcu kupit.
25. 4. 2023
Bez problémov, ochotný.
2. 2. 2022
Výborne, rýchle jednanie
10. 2. 2022
rychla komunikacia, rychle zaslanie, tovar bol v poriadku.
Dodané OK, dlhšia doba dodávky.
23. 2. 2021
vsetko v poriadku, tovar dosiel ako bolo dohodnute

Dres červený Triban

Posuniem dres Triban veľkosti L, iba jedenkrát použitý, nakoľko mi nesadla veľkosť, farba je taká zaujímava kockovaná("digitálna") červená, dres je v stave nového. K tomuto dresu pridávam aj modrý dres crivit iba na donosenie, nakoľko ho už tiež nevyužijem, je mi malý. Posielam poštou, alebo Packetou.
10 

Zateplený dres Force Zoro

Predám ďalej veľmi zachovalý iba párkrát použitý zateplený dres Force Zoro na zimnú a prechodnú sezónu, nakoľko som menil bicykle a červené oblečenie už k novému biku nejde. Je to podľa mňa veľmi dobrá kvalita za dobrú cenu, bol som s dresom veľmi spokojný. Veľkosť je XXL ale je to skôr XL, a ked si niekto dá pod to aj termotričko, môže to nosiť aj keď nosí veľkosti L..... K dresu môžem poslať aj rukavice červené Rockrider a šatku na hlavu/krk reebok. Píšte správu, alebo mail alebo sms.
28 

Trojprevodník Shimano s kľukami 170mm dobré

Predám zachovalý trojprevodník z crossbiku - Shimano (48x38x28) nitovaný - dĺžka kľúk Shimano FC-TY501 170mm. Pre osky BBUN26 123mm. Pridávam aj istiace skrutky na kľuky. K cene + poštovné/packeta...
15 
keyboard_arrow_up