Rozšírené vyhľadávanie vo fóre

Vyhľadávaním bolo nájdených niekoľko výsledkov (celkom 180)

Prehľadávaná téma: Bezdušové systémy - MTB | Text vyhľadávania: +tesa | Vyhľadávať na celom MTBIKERi

Tyconn To je na reklamaciu. Mam ich a nefuci ani okolo fuzov ani nikde, drzia tlak aj mesiac. Tmel Stans, paska Tesa, ventil Peaty's X Chris King, kolesa Roval Control SL

Skočiť na príspevok

Ja ju pouzivam na svojich karbonovych rafikoch. Drzi vyborne, lepi hned, bublinky sa netvoria, je mierne elasticka. Urcite lepsia ako zlta TESA.

Skočiť na príspevok

a nie je to tazsie o dost oproti paskam typu TESA a pod?

Skočiť na príspevok

Tesa mi na hlinikovych Newmenoch nedrzi dobre, rafiky nie su hladke (ako bolo pisane vyssie). Tam treba nieco elastickejsie, cize ta Scarinkova modra je dobry tip. Uvidime, ci ten hanak to bude schopny poslat na Slovensko.

Gusto0 Za nova bol tu pasku fakt problem vobec nahodit na rafik. Drzala ako pribita, tak skoda no :( Je to spotrebak na dva roky bohuzial. Kebyze par stoji do 5€ tak by to nebol problem, ale takto je to draha hracka...

Skočiť na príspevok

jj ta zlta tesa ani mne nedrzi dobre na karbone ale vraj je nejaka modra nova Tesa ktora je lepsia ale uz to neviem najst, niekde tu aj bola spominana

EDIT: tak oprava, nie je to TESA
http://www.hanak-trade.cz/produkt/t2c-r-tt-tubeless-paska

Skočiť na príspevok

Tesa používam 3 roky tuhšia je treba sa naučiť jo nebol problém nikdy, doteraz ju ešte mám, 60 metrov bolo či koľko kolies z toho urobil som kamarátom a sebe za tie prachy. Nedám 15-20€ za 10 metrov. To už každý ako je šikovný no 😂😀🤣🙈

Skočiť na príspevok

Aktualne na vsetkych kolesach pouzivam Newmen strip, ale.... Vcera som nasiel prazdne zadne koleso a po rozborke sa mi z rafika vylialo tak deci tmelu. Je to nasledok nedavnej vymeny plastov. Tie newmen pasky su fajn a drzia velmi pevne ked su nove, ale casom sa mierne natiahnu a pri nahadzovani noveho plasta ju jedna z patiek posunie do strany a pruser je na svete. Rozmyslam, ze prejdem opat na lepiace pasky, tak ma zaujima ake su sucasne trendy. Zaujimaju ma alternativy zohnatelne na SK shopoch, nie komercne 9m pasky za 20€. Acea este stale predava iba 25 a 50mm sirky. Ja potrebujem 27mm sirku (na 25mm rafiky). Co pouzivate vy?

Zo zahranicia potom jedine hanaktrade.cz alebo R2 (27mm/66m tesa 4289).

Skočiť na príspevok

Toto som vcera spozoroval na Wtb kolesach, teda iba na zadnom, dokopy 8 flakov. 25mm Tesa a vnutorna sirka 19mm. Nikdy som si nic podobne na ziadnych kolesach, co som mal nevsimol a v kazdych som mal Tesu a Caffelatex tmel. Naposledy som bol na biku minuly tyzden v utorok, len som chcel dofuknut, lebo som chcel ist dnes cisto asfalt. Vychadza mi, ze je asi poskodena paska, ale na druhu stranu by bolo koleso asi v takom pripade vyfucane. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym?
Este doplnim, ze kolesa su na bezduse prerobene asi 10 mesiacov a najadenych cez 2300 km.

Skočiť na príspevok

Lepil som aj inu pasku a s tou problem nebol ale nebola to tesa 😁

Skočiť na príspevok

A ja kúpil "kilometre" Tesa pásky ako náhradu na moju obľúbenú a vždy spoľahlivú No-Tubes pásku. Zatiaľ je vyše roka schovaná, hádam bude fungovať keď príde jej deň D :lol:

Skočiť na príspevok

Tu modru T2C® mám doma no nebola možnosť ju ešte vyskúšať :) dúfam že bude lepšia ako Tesa 4289 hoc ju použivam od 2016? Cca .
Tesa nieje dobré podajna keď má rafik hlboký žliabok vtedy je problem inak je fajn.

Skočiť na príspevok

Tesa nikdy dobre nedržala ani na hliníkovom ráfiku, ale sama na sebe celkom áno, čiže keď si zvládol jedno kolečko, tak bolo OK. Už dávnejšie som skúsil iné značky a tesu už znova nechcem.

Zatiaľ sa mi najviac pozdávala tá Bike-components interná značka. Dosť tvrdá, ale nie príliš, pekne lepí...

Skočiť na príspevok

Takže záver po rokoch obľúbenej Tesa je taký, že Tesa je vlastne na hovno so slabou lepivosťou? Lebo roky vás tu čítam a reku už aj ja teda kúpim kilometer Tesy a zrazu toto.

Skočiť na príspevok

skusil som dve Tesa pasky, potvrdzujem slabu lepivosť. Mechanicky je sice mocna ako aj deklaruju, ale slabo lepi.... a preto sa aj rychlo odlepi...

Skočiť na príspevok

Mne ta tesa 4289 nedrzi velmi na karbonovom rafku. Ako keby slabe lepidlo. Musel som to nasilu 2x omotat aby to nejak drzalo.

Skočiť na príspevok

keyboard_arrow_up